Krajčírky mamičky, prosím o radu

lenkamarcek
11. jún 2021

Maminky prosím vás dá sa nejako zachrániť táto vesta. Je synova pri zipse dolu je prepalena dierka vid foto.
Môžem to nejako zachrániť?
Prosím vás o radu.
Ďakujem

andrea_ff
11. jún 2021

@lenkamarcek nasit zaplatu napriklad

katkamatka7
11. jún 2021

@lenkamarcek Prišiť gombík, žltý, čierny. Alebo kúsok čierneho zipsu, len na oko, nie pre funkciu.

simoncik
11. jún 2021

@lenkamarcek tak jedine zaplata alebo nazehlovacka.no aj tak to bude dost rusit. Zasit sa to neda. To bude vidno. Horsie ako zaplata.

lenkamarcek
autor
11. jún 2021

@simoncik mňa napadla tiež nazehlovacka je to vesta z mayoralu. Nejakú loďku tam dat ma napadlo

simoncik
11. jún 2021

@katkamatka7 tak ano teoreticky. Ale vyzerat to dobre nebude. Je to dost nizko. Vsetko bude vyzerat rusivo kvoli tomu

katkamatka7
11. jún 2021

@lenkamarcek Pozri na štítku, či sa dá žehliť. Ak áno, tak nažehľovačka ideálna.

staronova
12. jún 2021

Minule som na youtobe zazrela presne pre taketo nieco prispevok. Tiez bola na latke dierka a pekne ju prekryli vysivanou hviezdou. Uplne lahke. Pohrab sa. Zehlenim si znicis podklad. Ak to najdem napisem.

staronova
12. jún 2021

27sewing life haks that will save you- skus toto popozerat tam to je. Parada

asfodelka
12. jún 2021

Ak by som to robila ja - tak rozoberiem spodok vesticky, v mieste preštepania nadšijem čiernu latku po celom obvode a buď by som urobila čierny spodok az dole, alebo len ten jeden pruh po ďalšie stepanie. Len to je viac zabavy ako nazehlovacka. Zalezi kolko casu tomu chces venovat.😉

aalt
12. jún 2021

@lenkamarcek riesil som pred par rokmi nieco podobne. Davali sme nazehlovacku. Ale bolo ju potrebne aj prisit aspon na par bodov, lebo po prani sa zacala bez toho odlepovat. Vtedy som este pridaval take kusky z takych zazehlovacich pasok na skracovanie bez sitia... a zazehloval som ju oblozenu vlhkymi uterakmi. Ale najvacsi problem bolo najst vhodnu nazehlovacku. Vyberali sme s vetrovkou v obchode 🙂

aalt
12. jún 2021

@lenkamarcek tu by sa mozno dal aj ten "patentkovy" gombik, len ta vrchna cast, pripadne aj na druhu stranu.

lenkamarcek
autor
13. jún 2021

@aalt maminky ďakujem za rady. Takto som to nakoniec vyriešila. Nasla som na starých teplákoch gumenou nasivku Mayoral tak som ju tam prišla. Myslím ze to vyzerá super ako originál.

simoncik
13. jún 2021

@lenkamarcek myslim ze vyborne. Akoby to tam malo byt. Vobec to nerusi, neprekaza