Ahojte 🙂 aké máte skúsenosti s kozmetikou značky Bourjois? Micerálne vody, odličovače, ale aj dekoratívna kozmetika ? vopred ďakujem
tiež ma táto značka zaujala, ale žiadna moja kamoška nemá s ňou skúsenosti, nemali ste po nej nejaké alergické reakcie? 🙂
@kammik Nie, nemala som. Práve, že nemôžem používať očné tiene, lebo hneď mám alergickú reakciu a toto mi neurobilo nič zlé. Ak ste alergička, tak je skvelá aj značka GOSH - oni sú na toto experti. 😉
@katuska5909 toto presne potrebujem vedieť, tak alergička nie som, ale zase nemám chuť používať kozmetiku, ktorá by mala byť plná chémie 🙂
@kammik Tak jednoznačne by som asi začala s GOSH, ale ja som osobne veľmi spokojná s Bourjois. 😉 Pridávam foto, o ktoré tiene ide. Sú fakt skvelé. 😉 Skúste. Krásne ukážu na očiach. Už tri známe sa ma na to pýtali, čo mám na očiach... 🙂
Ja používam od nich ruže 🙂 Mám doma dva .Vôbec sa neodtlačaju a aj dlho vydržia 🙂 Tak za mňa odporúčam tie 🙂
Ďakujem 🙂
je to veľmi dobrá značka dekorativnej kozmetiky. Len na Notino je oveľa lacnejšia ako v drogerii.
od nich mi velmi vyhovuju tie matne tekute ruže. teraz maju aj nejaku novinku čo sa tyka ružov, len škoda že v drogerii, ani žiadnom eshope s kozmetikou ešte nie su
tato značka teraz má nové ruže, ktpré su dvojfarebne a posobia ako obmre. Mate ich vyskušane?
Ahoj, Deniska, ja mám veľmi dobré skúsenosti, hlavne s dekoratívnou kozmetikou. Klasiku ako micelárne vody a pod. používam inú značku, ale z dekoratívnej sú vynikajúce napr. očné tiene. Ja sa veľmi nelíčim, pretože mám alergiu, ale z tejto značky používam konkrétny očný tieň, aby to oko vyzeralo so špirálou lepšie a mala som na ňom aj trochu trblietok 🙂 a som veľmi spokojná. Je to efektné a pre mňa aj vhodné. Mala som aj špirálu a bola vynikajúca. Čiže u mňa "like". 😉