Čaute,aké máte skúsenosti s kozmetikou YR,používate ju niekto,ak ano,odporučte nejaké dobre ,odskúšané veci.Poprípade,s čím ste neboli spokojné...Je to kvalitná kozmetika?
Dakujem.
no pokiaľ viem tak tejto značke zrušili na SR licenciu. ja som kupovávala v maxe v NR mame voňavku a predajňu zrušili a predavačka z vedľajšieho butiku mi to povedala. ale ja osobne som raz mala pleťové mlieko a vodu na citlivú pleť, tuším to bolo s harmančekom a štípalo to ako šľak.
ale ak by niekto vedel či sa dá ešte objednávať budem rada za info
ahoj ja som si YR kozmetiku kupovala v CZ. Mam recenzie iba na sprchove gely, ostatna kozmetika pre mna ako pre studenta nebola cenovo dostupna, sprchacik vonal nadherne 🙂
yves rocher je podla mna kvalitna kozmetika.vyskusala som takmer vsetko.najviac oblubujem kremy,makeupy a sprchace a sampony......su to vsetko cisto rastlinne produkty
yvesrocher sa aj u nas robi cez poradkyne krasy (katalogovy predaj) a potom priamo v predajnach
ak mate zaujem stat sa poradkynou,resp.si tuto kozmetiku objednavat pre svoje potreby tak napiste do mojej IP
suhlasim s misaelka - tiez som mala od nich sprchovy gel a bol superny 😉 este tusim lesk na pery aj ten bol ok 😉
YVES ROCHER kozmetika s harmancekom nie je pre citlivu plet ale pre normalnu, pre citlivu je ta ruzova rada, ja na plet pouzivam v podstate len to, sem tam zmenim aby som to nepouzivala stale ale len na chvilu, inak sampon a kondicioner pouzivam, aj gely, ked si clovek zvykne je tazke odvyknut si, ale kupujem len na zlavu, na slovensku vzhladom k tomu ze je malo obchodov, jediny na vychode zrusili, tak sa asi trochu zmenil system, da sa objednavat z katalogu, ak sa neobjednava cez tretiu osobu ale priamo tak je este zlava, v podstate to vyjde lepsie ako v cechach ked kupim na akciu, doporucujem pozriet stanky www.yvesrocher.sk
ja som si pred par rokmi pomerne casto kupovala veci YR.... velmi spokojna som s odlicovacom na citlive oci (bielo-modry), sprchace su tiez ok a najviac som bola spokojna s kremovymi ocnymi tienmi duo - 2 farby v 1 "tube".... velmi pohodlna aplikacia, dlho vydrzali na ociach..... uz ich vraj nevyrabaju, na SK sa uz nedaju dostat, iba vo F a to je skoda 😒
pouzivam aj gomaz na mastnu plet, tiez som spokojna....
obrazok tienov prikladam.... na stranke ich maju uz iba ruzove, no predtym mali aj hnede a fialove
ja YR neodporucam zenam co maju velmi citlivu plet? Ja ju mam a zo 2-3 krat som chytila taku alergiu, ze som si musela potom kupovat liecive kremy v lekarni, jednalo sa prave aj o tu harmancekovu sadu kremov, co som si myslela, ze bude velmi jemna. Lekarnicka mi povedala, ze harmancek je sice fajn, ale ta baza kremov nie je velmi dobra a vela zien s tym k nej chodi, ze chytili alergiu. Ale fakt len zeny co maju tu plet velmi citlivu, lebo zase kolegyne pouzivaju a ziaden problem nemaju. zas ocne tiene a ruze a laky na nechty, s tym som doteraz problem nemala
ja zijem v Nemesku a tu nie je problem sa dostat k tejto kozmetike. Samozrejme som vyskusala, mne vsak nevyhovuje. Z plet. kremov, cistiacich vodiciek a podobne som sa vyhadzala. Jedine co bolo ok su laky na nechty. Ja uz neexperimentujem, mne super vyhovuju produkty Nivea. Poprve lacnejsie a po druhe dostat ich vsade. Ked sa chce niekto dat na prirodnu kozmetiku, odporucam Alnatura. Dostat hadam aj na SK v DM-Drogerii. Dokonca ani moja citliva pokozka na kremy nereagovala nejakou aleriou.
Robím s touto kozmetikou síce len krátku dobu, ale som s ňou spokojná, šampóny a sprchové gély sú úžasné, parfumy majú krásne vône...S pleťovou kozmetikou nemám veľké skúsenosti, ale od známych mám dobré ohlasy. Osobne si nemyslím, že je táto kozmetika drahou, to len Avon a Oriflame sú kozmetiky s nízkou cenovou hladinou. Ak chcete, aby sa prejavili výsledky, tak do kozmetiky aj treba čosi investovať. To máte aj s inými vecami, aj keď si kúpite Clever čokoládu za 0,70€ určite nebude chutiť ako Lindt za 3€. Sama som zistila, že je tomu tak. Investícia do kozmetiky sa určite oplatí. A táto kozmetika drahá nie je, sú kozmetiky, kde za pleťovú masku zaplatíte cez 30€, alebo za očné trio tiene 35€ a to si myslím, že je drahá kozmetika.
Predajňu YR nájdete v BA na ul. Drieňova 1,
Poznám, kedysi som mala rada, už nemám.. tvári sa ako prírodná/k prírode citlivá kozmetika a sú to hlúpe marketingové ťahy. Nechtíkové mydlo k nechtíku poriadne ani nepáchlo, mydlá, ktoré sa tvária bio, obsahujú možno tak jednu bio zložku (z 50-tich).
Možno ešte parfumy by som vzala na milosť 😀
Proste taká obyčajná kozmetika, na Slovensku veľmi drahá, vo Fr jedna z tých "supermarketových" tried, lebo cenová politika je tam úplne iná a takmer vždy sú nejaké výrobky za polovičnú cenu, 1+1 zadarmo a pod.
Sampony su podla mna fajn a maju velmi dobre telove mlieka. Ale na Slovensku su drahe. v Nitre maju kamenny obchod v OC Mlyny
http://saschanitra.blogspot.com/2011/10/predraz...
osobne pouzivam uz roky sada drahsich kremov alebo make upu je niekedy ovela lepsia ako drahe znacky potvrzdujem, ze pre suchu a citlivu plet je to super kozmetika....
samsara kupila som tera sadu novych veci make up super na baze oleja s ruzi a inych prirodzenych anti age apoviem ani od chanelu mi tak dobre nesedel pokozka ako saten a vrasky nevidiET potom este super novy elixir;; na pokozku len kvapka sa dav robi to zazraky s pokozkou....
http://www.yves-rocher.fr/control/maquillage/fo...
myslim tento..http://www.yves-rocher.fr/control/soins-du-visa...
bihan lenze yves rocher nikdy netvrdi ze je b teda len velmi malo vyrobkov na baze bio osobne bio kozmetiku nemusim len mezdi nami.. je to len na rastlinnej baze a este pred bio boomom ved uz su ako prvy priekopnici na trhu viac ako 40 rokov.... osobne mam rada a mozem len odporucat..... mas pravdu v fr ich cenocva politika je ina a urobis super ked kupujes za super ceny + darceky inak bihan ich kozmeticky salon ti odporucam s ich pripravkami super!!!! 🙂
Glow mask z granatove jablka odporucam, taktiez aj ryzovy sprchovy gel, neodporucam vsak cistiacu pletovu vodu Pure System =, plet je po pouziti cervensia a od Biodermy je super 🙂
Objednavam kozmetiku Yves Rocher. viac info na kozmetika@centrum.sk poslem vam mailom katalog. posielam pre cele Slovensko.
Pracujem s touto kozmetikou, info cez IP 😉
Ja uz velmi dlhu dobu od nich pouzivam okrem sprchovych kremov, telovych kremov (ostruziny, olivy...) aj odlicovaciu vodu na oci a plet PUR BLEUET z nevadze a musim povedat, ze je skvela. Umozni velmi rychle a lahke odlicenie a moje oci a plet nie su podrazdene ani len trochu. Co sa tyka pletovych kremov, momentalne pouzivam krem Elixir 7.9., ktory zanechva velmi hydratovanu plet a krasne sa vstrebe, takze nie je vobec prilis mastny. Co sa tyka kvality aj ceny , uprednostnujem ho pred mainstreamovymi znackami ako su Garnier al.L Oreal, kedze tie mi sposobili vo vacsine len sarapatu, ako svrbenie pokozky hlavy, palenie tvare sposobenu ich kremami a pod.
Žienky, možno mimo Vašu tému ..ale ponúkam možnosť získať výučny list pre Kozmetičku v Martine ZADARMO!! Financovane cez EU, začiatok už v marci ... ak viete o niekom kto by mal záujem ... napíšte. Rovnako je možnosť vyštudovať za Kuchara, Cukrara, Pekara, CNC stroje..atd atd emoticon
Ahojte, ja nakupujem YR v Rakúsku, keď sú akcie a zľavy. S kozmetikou som spokojná, nosím ju aj kamarátkam na SK, hlavne spokojnosť so šampónom http://yves-rocher.sk/vlasy/ostatne_sampony/sam... , ale aj sprchové gély, krémy a voňavky. Ceny sú úplne iné ako na Slovenku.
Ak má niekto záujem, pozrite sa na moje ponuky, priebežne pridávam. 🙂
http://oblecenie.bazos.sk/inzerat/50875958/Vona...
YR som pouzivala ked som po skole isla pracovat do CHF a nejaky cas tam aj potom zila. Na SK su ceny neprimerane takze plne suhlasim s dievcatami. Co sa kvality tyka v zahranici mozno zodpoveda primeranej cene, ale neklasifikovala by som tuto kozmetiku ako "super" alebo prirodnu. To teda rozhodne nie. Moja dcera je atopicka od narodenia a keby ste videli ako reagovala na akykolvek krem alebo sprchac z YR uz by ste si ju nekupili. Mne vyhovovala ale ja mam normalnu bezproblemovu plet. Aj tak som ale presla na inu...
Prosím vas funguje aj e-shop Yves rocher nakolko som si chcela s cz e-shopu objednat ale neodosielaju na SK tovar
V zahraničí obyč.kozmetika ,nič extra. Ja mám zopár kúskov doma a sú ako každé iné šampóny či sprcháče 😀 🙂
Ives Rocher je velmi dobra prirodna kozmetika, velmi podobna a lacnejsia varianta je napr Nazopikaris http://nf106.uniza.sk/~Kubanyova/Nazopikaris-Ko...
Baby, ak by ste chceli, vypredávam pár produktov z YR, pretože sú pre mňa nevyužiteľné. Napríklad: Elixir 7.9 - Denná starostlivosť na suchú pleť - 14,50€ (pôvodne 23€)
Riche Creme - Nočná starostlivosť proti vráskam - 15,50€ (pôvodne 26,50€)
Hydra Vegetal - hydratačný gél na deň a noc pre normálnu a zmiešanú pleť (bestseller) - 5,90€ (pôvodne 10,90€)
Sebo Vegetal - Zmatňujúca denná starostlivosť pre mastnú až zmiešanú pleť - 6€ (pôvodne 9€)
Malinový krém na ruky - 2,50€ (pôvodne 4,50€)
Opravné Telové mlieko pre veľmi suchú pokožku - 5,90€ (pôvodne 8,80€).
Dievčatá mám otázku na yr sprchove gely. Vonia po nich telo aj keď ho osprchujete a utriete sa? Mala som po pár krát palmolive s takou orientalnou vôňou a vonala som po nom ešte aj ráno. Ale prestali ho asi vyrábať :( ďakujem za odpovede🙂
Ja by som sa chcela opýtať - máte niekto skúsenosť s výberom vhodnej kozmetiky, keď vám škodia parabény?
Je to kvalitná kozmetika v kategórií vyššej strednej cenovej triedy. V Rakúsku funguje i zásielkovou službou (podobne ako Avon ale nie na princípe Avon ladys, ale priamo objednávky z katalógu), takisto sú vo väčších mestách YR obchody, viem, že i na SK napr. v Bratislave sú. Ja uprednostňujem odtiaľ dekoratívnu kozmetiku a krémy, lotions a podobne. Vône kupujem ale iné, v parfumériách. Takisto šampóny a sprchové gély kupujem tiež iné značky ale i u YR dajú kúpiť ak majú akciu tak výhodne, Niektoré sprchové gély YR úžasne voňajú. Prakticky kupujem len vtedy YR ak je na niečo akcia teda zľava.