Zdravím vás kočky... rada by som sa spýtala na váš nazor na kozmetiku mary kay.. ake mate snou skusenosti? vyskusali ste ju? ak nie chceli by ste ju vyskusat?
Som MK kozmeticka poradkyna a rada by som vedela vase nazory a postrehy... 🙂
ja pouzivam tiez tuto kozmetiku,mam toho uz pomerne dost a pomaly si kazdy mesiac,dva nieco dokupim,ked sa da,kedze peniazkov nemame vela....odlicovac je uplne ze NAJ....!!!a presne,ked si to clovek prerata,tak to vyjde to iste,ale aj menej,lebo to dlho vydrzi!Tu akne sadu by som chcela vyskusat aj ja,ale akosi vaham,nemam sice az tak zlu plet,ale stale mam nejake vyrazky a pory ani nevravim..... 😒
stale sa chystam,ze ak bude na pociatocny balik,sla by som do toho tiez,aj kurz licenia si spravit a tak,ale...vzdy tie peniazky pouzijem na nieco ine.... 😒
Ale tato kozmetika je velmi fajn!!! 😵
@klauduska veď ak by si chcela....môžme sa stretnúť a môžem Ti ukázať a môžeš si hlavne bezplatne vyskúšať celú akné sadu .... a nemusíš si kupovať hneď celú sadu veľké balenia ale máme aj testovaciu sadu .... a sú perfekné školenia aj kurzy líčenia 🙂)) ...ja chodím všade 😵 ...odkiaľ si?
@monicka7299 ja som od Nitry.... 😉
....tak to nie si ďaleko...... 🙂 ..bola som už aj v Nitre 🙂 ...keby si chcela, tak nie je problém 🙂
@monicka7299 inak môžem Ti poslať aj cez email ukážku premeny čo som robila kamoške 🙂 ...aby si videla čo robíme na vizážistickej praxi 🙂
:D som si sama napísala :D
Ja Vám napíšem môj príbeh: od 15 r. som mala akné a vulgárne vyrážky, ktoré som mala po celj tvári -zápaly podkožné a rôzne..... Chodila som na korektívnu dermatológiu, laser, hormonálne tabl., čistenie aj chemické aj mechanické a nič......nič...nič... až minulý rok som sa nejako náhodou dostala ku značke a výrobkom Mary Kay a na tvári nemám nič..... dokonca microdermálna sada mi zlepšuje stav rozšírených pórov. Samozrejme je to úžasná kozmetika aj na suchú pleť ....... zázračná kozmetika...a taktiež aj Dekoratívna kozmetika je u nich fantastická - niet divu, že naše MISS sú ošetrované a líčené touto kozmetikou .....úúúplne ma očarovala a kto povie, že je to moc drahé, tak by si mal prepočítať gramáž Avonu alebo Oriflamu a príde na to, že je to to isté a vydrží to 1/2 roka.... Momentálne môj syn má 15 rokov a začali sa mu robiť akné, tak som mu nasadila prípravky na akné a výsledok je fantastický..... Preto sa zo mňa stala nezávislá kozmetická poradkyňa a venujem sa tomu popri zamestnaní ale od 2012 pôjdem do toho naplno ..A ešte niečo: moja sesternica mala totál vredy, suchú, citlivú pleť a 43 rokov a už nemá...hádajte čo jej pomohlo ...kto by chcel sa na niečo pýtať alebo sa pridať do môjho tímu neváhajte ma kontaktovať. 0.9.0.5.5.7.8.8.2.8. monika.homolova@centrum.cz ...Prajem všetkým aby zažili pocit byť súčasťou Mary Kay