Kozmetika Lush

labelo
4. dec 2016

Pouzivatie niekto tuto kozmetiku?ak ano s čím konkrétne ste spokojné? Ďakujem

obsadenemeno
4. dec 2016

manzel neda dopustit na shawing cream Prince. Ani potom nemusi pouzivat nic, pokozka vobec nie je podrazdena. Ja mam rada masaznu kocku (aj ked je ovalna 😉 ) Wiccy Magic Muscles and samozrejme srdiecko Soft Coeur (vonia uzasne).
A Dream Cream na telo, kedze mam problemy s ekzemom a suchou pokozkou.

Kedysi som pouzivala aj tie gule do kupela, ale uz nie, su prilis silne a ja aj zopar znamych malo potom problemy..... ☹
a kedysi davno som pouzivala aj sprchace od nich, ale potom zacali pouzivat SLS, tak teraz uz su nee

labelo
autor
4. dec 2016

@obsadenemeno ja som este od nich nic nemala,ale laka ma to ,same chvaly pocuvam aj,ze to pekne vonia,tak chcem nieco vyskusat a prosim ta kde to kupujes ked to na sk nepredavaju? Nasla som lush.cz snad mi to pride 😉

obsadenemeno
4. dec 2016

@labelo no ja zijem v UK, tak to kupujem tu..... 😀

ano, je fajn, ale nie vsetko, hlavne ak mas citlivu pokozku, tak to moze byt prilis silne pre teba.... manzel kedysi davno pracoval v jednom Lush a zacali sa mu robit take vredy po nohach, lebo koncentracia olejov a vytazkov bola proste velmi vysoka.... lieta to tam vo vzduchu, obchod tu citis na kilometer....vravel, ze aj jeho kolegyne mali problemy.... a ked som doniesla sesternici tie bath bombs, tak ju hned zacalo svrbiet a vytoky....takze opatrne.
A ako som uz pisala, zacali pouzivat SLS a tym nie som velmi nadsena....idu proste "lacnou" cestou....a vyrobky veru lacne nie su.....☹