KOZMETIKA - akú do kozmetického salóna ?

siska012
16. júl 2018

Prajem krásny deň, budem si otvárať kozmetický salon a stále neviem akú kozmetiku budem používať , je toho tak strašne veľa že to nieje až možné :D máte nejaké typy na dobrú , kvalitnú a nie predraženú kozmetiku ??

veronaela
16. júl 2018

ahoj aj ja by som urcite isla do strednej cenovej kategorie, aby tu kozmetiku mohli ženy používat aj doma - takze bioderma, eucerin , la rochey a pod.

sissy27
16. júl 2018

@siska012 tak ako kozmetička by si mala mať prehľad a práve ty by si mala vedieť poradiť.
Určite vieš, že každej sadne niečo iné. Mne osobne by sa páčilo, keby kozmetička používala niečo iné ako prefláknuté značky známe z reklám. Niečo prírodné, čo najmenej chémie a parfumov.

siska012
autor
16. júl 2018

@sissy27 mám nejaké typy , ale možno niekto poradí ešte niečo o čom neviem kedže je neskutočne veľa stránok a značiek a určite nechcem používať veci ako mary kay a pod.

lorela
16. júl 2018

@sissy27 Prírodnú kozmetiku dnes, kedy pribúda stále viac a viac alergikov, veru nie každý znáša.
Ak v salóne prírodnú kozmetiku, tak len ako jedna možná voľba. Lebo áno, "boom" zažíva.

sissy27
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sissy27
16. júl 2018

@lorela omylom som komentár zmazala 🙄
Takisto nie každý znáša kozmetiku známych značiek plné chémie. Jednou značkou určite nevyhovie všetkým.

lorela
16. júl 2018

@sissy27 Práve preto píšem, mať na výber z dvoch. Stálo by za úvahu...

siska012
autor
16. júl 2018

@lorela to určite chcem , jednou z prevažujúcich je zatiaľ ryor , ale ešte sa chcem určite popozerať aj po iných , preto by bolo dobré aj ak by mal niekto osobné skúsenosti 🙂 nechcem zas skúšať jednu kozmetiku cez druhú a stále meniť

sissy27
16. júl 2018

@siska012 zober si na začiatok nejaké 2-3 značky, s ktorými máš dobré skúsenosti. Časom uvidíš aj podľa zákazníčiek, prípadne sa ti dostanú nejaké produkty na vyskúšanie (k mojej kaderníčke tak občas zavíta nejaký dealer, ukáže ponuku, nechá niečo na vyskúšanie)

luna18487
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mata919
26. dec 2018

A čo tak Charlotte Mentzen al. Dr. Hauschka?Neviem, v akej cenovej relácii sa chceš pohybovať... Asi si si už otvorila, tak možno je už aj neskoro....

dadadaduska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz