Kupujete si kabelky aj neznackove ci, ked koza uprednostnite znackove Furla, Coccinelle?Chcem sa po vela rokoch vratit k niecomu co ma bavilo mam dobry kontakt zo zahranicia na kozene kabelky a obavy ci ist do toho.Zla doba, kto ma peniaze kupi si kabelku za 200, 300 eur ci LV.Kupujete si skor shopper, crossbody?
Ten, kto si bežne kupuje kabelky LV, si moc nekupuje kabelky za 200 eur. Ja osobne mám svoje značky, mám aj shopperky, aj crossbody, aj klasické. Striedam podľa oblečenia a nálady.
@kiki68 znackove ci klasicka kozena kabelka?Ty zijes v zahranici u nas su kozene kabelky vacsinou v talianskych obchodoch nieco na styl ako sa predava v Max leather
Tieto by stali do 150 eur preto rozmyslam, ze kto nema financie kupi kabelku kozenu zo Zary za 50-70 eur, kto ma kupi v Baggri drahsiu za 250 a viac, kto ma a potrpi si kupi si LV za 1500 eur.
Poriadna kožená kabelka LV ak nejde o neverfull motív nestojí 1500 ani 2000. Poriadne tašky LV stoja od 5000 hore. Pod túto cenu sú len neverfull kabelky. Ak chceš kožu, kvalitu a nízku cenu, tak naríklad v cene do 100 sú pekné kožené kabelky od slovenskej značky Ľúbivé a určite sú kvalitnejšie ako Zara a podobné obchody.
Myslim, ze to sa na sk neujme, lebo presne zeny co daju uz 300 eur si kupia nejaku znacku napr.v parndorfe…slovaci su na znacky celkove zatazeni
Suhlasim s @melanta, ti, co maju na kabelky LV tak si nekupia kabelku za 200 EUR. To je uplna ina kategoria nakupujucich. Ked sa teda bavime o kozenych znackovych kabelkach u high end znaciek ako Dior, Chanel alebo LV.
Samozrejme su kozene kabelky aj v dobrych cenach, do tych 200 EUR.
@darkswan ja až teraz keď čítam tvoju odpoveď som pochopila, že ona by to chcela predávať. Autorka - súhlasím, že nečakala by som, že sa to ujme. Eobuv, Zalando, About you a kopec ďalších eshopov má v ponuke kabelky od 50 eur do pár stovák, vrátane značiek ako Furla, Coccinelle, Pinko, Moshino a pod. Tých eshopov je ozaj veľa. A tí, ktorí nakupujú highend značky, LV či Chanel si človek kúpi priamo u LV či v Chanel alebo na ich webe, nebude nikto kabelku za niekoľko tisíc kupovať kde kade.
Preferujem Parndorf, Zalando, zname obchody. Urcite by som si nekupila znackovu kabelku z neznameho eshopu. Napriklad ja neverim eobuv, pretoze je polsky a videla som znackove tenisky, ktore urcite boli kvalitne fake.
@kornelies ja si prave na eobuv najdem zaujimavu inspiraciu a kupim potom priamo od vyrobcu.
Na eobuv chodim aj preto, ze uvadzaju vahu prazdnej kabelky. A to je pre mna dolezity ukazovatel, ci kabelku chcem, alebo si necham zajst chut, i ked je krasna.
Niekedy ani samotny vyrobca toto neuvedie.
Obchodov s kabelkami je hromada, na IG ficia rozne “bazariky” s novymi kabelkami, aj znackovymi. Je toho uz tolko, ze kto chce mas vela moznosti
Ak to chces len prekupovat a preposielat z domu, podla doslych objednavok, tak to nepochodis, takych eshopov je tu vela, malokto uveri, ze mas originaly, to treba vidiet, aby si sa preavedcila, ze je to original a na to treba mat vela penazi a aj priestor, kde by si to predavala. Ja by som na nete znackovu kabelku nekupila, uz je tu tolko fejkov, ze by som to neriskovala. Kto ma na drahsiu kabelku, tak ide do obchodu
myslím, že to nie je dobrý plán. Ako ma chceš presvedčiť, aby som si drahú kabelku kúpila od teba a nie priamo od výrobcu? Ak nekupujem od výrobcu, tak radšej v kamennom obchode než v e-shope, o ktorom počujem po prvý krát
Ja kupim vacsinou na zalando lounge, pripadne niekde v butiku. Vacsinou ked je nejaka pekna v akcii a par stoviek. Mne staci take bez vzorov od MK, teraz Zac Posen som kupila, Cocinelle, Furla, Versace. Ako viem na co mam z mojho platu a co si mozem kupit ako taku odmenu sem tam. U nas je okolo iba talianska moda, cize s tymto neni problem. Mam prave aj take no name a pekne kusky. Ale v takych ako prave zalando lounge budes mat fest konkurenciu. Mlade kolegyne kupuje len tam .
Inak ja pracujem v butiku a mame talianske kabelky a aj za 30-70 eur a ludia to kupuju vo velkom
ja nemam moznost objednania cez eschopy, ked nechcem dat za postovne dalsich 50 a viac eur. Kupujem talianske kabelky, zaklad je dizajn a prava koza, znacka ma absolutne nezaujima, cena do 100-120 eur, viac by som nedala.
Zara nema kozene kabelky. Zara predava hnoj a nie kabelky. Obchodov aj internetovych je tu s kozenymi kabelkami plna rit od vymyslu sveta.
Zdravim, ma niekto Polene kabelku ? Ako ste s nou spokojne, vydrzi dlho? Mam vo vyhlade tu cyme velku , bojim sa trocha tych tenkych ramienok. Dakujem vopred
Ja kupujem rozne, ale klasicke farby mam take tie za 300eur. Lenze ci je na sk na to the neviem. Ja nezijem na Slovensku. Tak ci tam ludia vobec investuju na taketo veci …