určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
album zvieratiek , chyba nam Emu ma niekdo
nezbiera niekto zvieratka?nalepky myslim...
@nathalie111 mame na vymenu bizon,antilopa,chameleon,skrecok,nosorozec,slon,simpanz,papagajy,zirafa,tucniak,tava,nosorozec,zebra,byvol,gorila potrebujeme makak,jaguar,rys,uzovka.emu
Ahojte,
potrebujem magnetky kostici: zviera : 0, 1, 3, 5, 9 a kost: 2, 3, 5, 6, 7, 8
ponúkame: kost: 6, 9, +, +
Ahojte! Potrebovala by som este zopar nalepiek zvieratiek do albumu... hlavne makak, fenek, zirafa. Na vymenu mam magnetky zo starsich serii kostikov, ale vieme sa dohodnut aj na niecom inom...
Ahojte, potrebujem kostici: 1, 5, 5, 6, 6, 7
zviera: 9, 9
vieme sa dohodnut aj na niečom inom napr.: kž...
Ahojte, moje deti stále papajú kostíkov, tak ak chce niekto vymeniť, kľudne napíšte 🙂
najnovšie párujeme veľké zvieratko s mláďatkom. Píšte máme veľa na výmenu 🙂
ak mate take ktore nam chybaju a nasli ste u nas co by sa vam hodili tak kludne napiste vymenime...somozrejme mozme kombinovat hocijake....nemusia byt zrovna z toho isteho druhu🙂
baby a z tej abecedy havoskovej nemate nikto naviac? my by sme ju mali radi celu🙂
Ahojte. Nám chýba CH a M. Máme navyše J, L, S, T, W, Y. Kúpim, vymením🙂 Ďakujem za odpoveď.
no vidim ze vymeny funguju.....
no my toho vela na vymenu nemame, nakolko vsetko co mame na vymenu asi kazdy ma:
mame na vymenu macku, teliatko, jahniatko, husatko, sliepku, zriebetko, prasa, steniatko,
pismeno J (jazvecik)
starsia seria c. 14 (postavicka? nie som si ista co na nej je, je u starych rodicov)
my radi vymenime, napiste co by ste od nas potrebovali a co mate na vymenu
ahojte,nezbierate náhodou niekto aj animal nálepky,už nám chýbajú len čísla 55,56,89.tmáme kopec na výmenu.tiež zbierame pamini futbalové aj zvieratkové nálepky.vymenit môžme aj magnetky na vyše máme Vorvaňa,Westiglandského bieleho teriéra,Stavača,Puzzlíkovú jogurtovú 15,Jazvečíka a Ovečku.Ozve sa nám niekto?
Ahoj Alana!Zbierate to dalej?My tiež zbierame,a tiež by som rada vymenila čo už máme. 🙂 /aj psíkov,aj továren a morské zvieratká./Tak sa ozvi,budem sa tešiť