Ahojte, prosim Vás chcem sa spýtať počula som , že od minuleho štvrtka je blšák zrušený je to pravda? Ďakujem 🙂
hanuclka, ano je to pravda, namiesto Blsaku tam idu postavit novy futbalovy stadion a aj take nieco ako obchodne centrum..proste nieco ako Aupark, kde ludia budu môct chodit 😉
ved ten blsak uz nemal uroven,bolo to vzdy poloprazdne
😀 😀 😀 😀 😀 nebola som tam už ani nepamätám a už ani nepojdem... 😀
maju ho zrusit- koonecne🙂
Blsak bol strasny v poslednom case, ja som na nom bola naposledy tusim pred 6 rokmi 😀
ved to že tam bol len čínak a nič poriadne na nákup ☹ aspon postavia niečo užitočné 🙂
určite sa tam dá lepšie kúpiť než v Optime alebo u číňakoch majú tam aj kvalitné veci z Turecka a iné. Ja tam stále zájdem ak niečo potrebujem a nakoniec aj kúpim. Radšej nech ho obnovia veď načo nám bude štadión nemajú ho kde inde postaviať? Podľa mňa sú to len fámi, tých ktorý sa chcú nahrabať a potom na to budú jebať v akom satve to je. Veď sa pozrite na starý štadión ako vyzerá a chcú nový,lebo nemajú love na opravu ,tak radšej chcú nový však to niekto zaplatí nie? Hlúpi investor. A kto tam bude hrať, vari nie tie drevené nohy z MFK?
Také bláboli môžu písať len v Korzári, veď oni nič iné nevedia len písať k....... Jedno si zapamätajte ak niečo chátra, tak tam niekto hrabe, no a my to nezmeníme. Taký sme bohužial my Slováci a kto na to dopláca?
Takže radšej držím palce tým stánkarom aby ich všetko zlé obyšlo. Radšej kúpim na Blchu ako na ukrajine nech ho obnovia držím im palce.
@jozefinka123 vela ludi tak myslia ako jozefinka dufajme že ho nezrušia lebo ak ho zrušia potom nato ludia pridu že naozaj nakupit sa najlepšie a najlacnejšie kupovalo na blšaku..........
Blšak zatial stoji a funguje,nikomu nejde na blšáku o Činske obchody ale o veci ktore niekto nepotrebuje a predáva tam-čo je ozajstný blšak...Blšáky su po celom svete a napr aj v NEW YORKU.Dajú sa tam zohnať zberateľské predmety,stare hudobne nosiče,rôzne veci ktoré zhánate a viete že ich v obchode nemajú! Ak ho zrušia od nového roku,dufam že bude niekde inde.Blšák je naša historia..prečitajte si tento postarší článok...http://www.sme.sk/c/2347569/kosicky-blsak-ma-vy...
...šak načase 😝