Ahojte, chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosť s tzv. neoperatívnou korekciou nosa kyselinou hyaluronovou. Zaujímalo by ma či ste boli s končeným efektom spokojné/ní, kde ste si to dali urobiť, a koľko Vás to približne stálo. Ďakujem za odpovede 🙂
Ja som si tie nosy pred a po pozerala na instagrame napr. : elastobeauty, tam sú rôzne premeny pomocou aplikácii vyplní a botoxu.
@bulaby ahoj nemohla by som ta poprosit o kontakt kde ti to robili. Som z presova a rada by som to vyskusala. Dakujem
Ja som spokojna, mam to prvy krat, ale.uz.to vyprcha, cca 9 mesiacov. Mne robili v mediskin Ba 180€
@diesone ahoj mohla by som aj ja poprosit o kontakt? Dakujem
@bulaby ahoj dali si si to nakoniec urobit? Bola si spokojna?
@malinka158 dobry vecer este sa zaujimate o vypln? Mne robili v ba a som velmi spokojna
@vittekovaveva ja mam zaujem o upravu nosa kys. HA. Mohli by ste mi poslat foto pred a po? Budem Vam vdacna..
@vlcik1 nebola som…
@drluciasadovsky prosím vás aká klinika a kolko e prosím moc krát vďaka ☺️
@bulaby ahoj mám výplň asi týždeň kyselinou H. Vyrovnával sa mi chrbát nosa -a chcela som ho aj zúžiť, čo asi tak podľa mojich predstav nevyšlo - to zúženie, ale z profilu je rovný. Mala som tam taký maly hrbolcek. Kyselina H vlastne len maskuje nedostatky, veľké zázraky sa nedajú žiaľ robiť. Trosku inak by som to asi teraz spravila ... ale čo už. Cena bola 120 euro s tým, že sa mi výplň ešte zvýšila, že potom dopichneme... robil mi to známy dr.