😎 Nikde som tu nenasla temu o korculiach, ktore mam tak rada..tak sa rada podelim o nejake zaujimavosti...skor by som sa nieco nove rada dozvedela od vas 😝 takze budem rada, ked napisete 🙂
@lienka_1 no tie cesty su v podstate londynske cesty...dvakrat do tyzdna sa stretnu ludia v Hyde Parku a vyberu sa po normalnych cestach do nejakej lokality... samozrejme su tam tzv. marshalls nejakych 15 ludi, ktori nadrzo zastavia premavku 🙂 troska adrenalinu ale stoji to za to....
Zajtra sa o 20.00 stretavaju znova v Hyde Parku a ide sa do Putney 🙂
Ahojte, aj ja mám rada korčulovanie, ale od tehotenstva som sa nekorčulovala, teda už riadne dlho (5 rokov cca) a teraz som si kupila super korčule, ale bojím sa. Nemám chrániče a keďže som pevnejšia, neviem na seba žiadne zohnať. Neviete mi poradiť? Potrebujem si chrániť hlavne kolená. Ostatné je v pohode. Ďakujem 🙂
Ako som písala inde, počula som o skike lyžiach. Akási kombinácia bežiek a korčúľ. Vyzeralo to zábavne, aspoň na pohľad.
aj ja milujem korculovanie...dlho som tu v UK nekorculovala, kedze som nevedela o ziadnom takom mieste kam ist...no minule mi kamaratka spomenula Hyde Park 🙂 takze vikend sa snazime travit tam, ak pocasie dovoli a teraz sme sa dokonca pridali k skupine, co kazdy piatok vecer korculuje po cestach Londyna... zajtra prva premiera uz sa neviem dockat 🙂