Korčulovanie - môj naj, naj, naj šport

pusinka7
4. júl 2013

😎 Nikde som tu nenasla temu o korculiach, ktore mam tak rada..tak sa rada podelim o nejake zaujimavosti...skor by som sa nieco nove rada dozvedela od vas 😝 takze budem rada, ked napisete 🙂

jinxixi23
4. júl 2013

aj ja milujem korculovanie...dlho som tu v UK nekorculovala, kedze som nevedela o ziadnom takom mieste kam ist...no minule mi kamaratka spomenula Hyde Park 🙂 takze vikend sa snazime travit tam, ak pocasie dovoli a teraz sme sa dokonca pridali k skupine, co kazdy piatok vecer korculuje po cestach Londyna... zajtra prva premiera uz sa neviem dockat 🙂

pusinka7
autor
4. júl 2013

no super, tak potom podaj info....tu na SK neni poriadne kde korculovat, v malych mestach niesu vytvorene ziadne cesticky, mali by s tym nieco robit konecne! ale ja mam dve oblubene miesta, tak tam sa vyblaznim vzdy🙂
@jinxixi23

jinxixi23
4. júl 2013

@pusinka7 no viem, ze v ZA je uzasna cesticka pre korculiarov skoro az do Terchovej popri Vahu, tam som chodila a v BA som bola parkrat niekde popri Dunaji ma znami zobrali... inak tu akoze ta cesta v Hyde Parku to nema hadam ani 1km, takze to musim dat 10krat kym sa zapotim 😀

pusinka7
autor
4. júl 2013

@jinxixi23 vo vacsich mestach su,ale v malych ani prd..jedine ist po nejakej dedine alebo na ihrisko..ale aj tak sa da..a ked je teplo,tak sa teda dopotim riadne..aj uterak nosim okolo krku🙂

lienka_1
4. júl 2013

@jinxixi23 To naozaj??? 🙂 A v Londyne existuju cesty, kde sa da korculovat a nebyt pritom dobrovolnym darcom organov??? 😀 Aj mna by take nieco zaujimalo, lebo Hyde Park ma teda absolutne nenadchol.

jinxixi23
4. júl 2013

@lienka_1 no tie cesty su v podstate londynske cesty...dvakrat do tyzdna sa stretnu ludia v Hyde Parku a vyberu sa po normalnych cestach do nejakej lokality... samozrejme su tam tzv. marshalls nejakych 15 ludi, ktori nadrzo zastavia premavku 🙂 troska adrenalinu ale stoji to za to....
Zajtra sa o 20.00 stretavaju znova v Hyde Parku a ide sa do Putney 🙂

indiankaindi
27. júl 2013

Ahojte, aj ja mám rada korčulovanie, ale od tehotenstva som sa nekorčulovala, teda už riadne dlho (5 rokov cca) a teraz som si kupila super korčule, ale bojím sa. Nemám chrániče a keďže som pevnejšia, neviem na seba žiadne zohnať. Neviete mi poradiť? Potrebujem si chrániť hlavne kolená. Ostatné je v pohode. Ďakujem 🙂

alma_m
25. apr 2016

Ako som písala inde, počula som o skike lyžiach. Akási kombinácia bežiek a korčúľ. Vyzeralo to zábavne, aspoň na pohľad.