Bol už niekto lyžovať? Kde a ako prebiehala kontrola. Viem, že je režim OP ale nikde neviem nájsť ako sa berú deti. Od 12 rokov asi O?
@draik ako môže byť do 12 rokov očkovanie, keď sa očkuje od 12?
Do daného veku sa dieťa považuje za OP. Je teda vždy v režime OP, nemusí byť očkované.
Pre účely vyhlasky sa deti do 12r a 2 mes považuju za plne očkovane. Neviem, kde si hladala, ale vo vyhlaske je to jasne napisane hned navrchu.
Mimochodom, @draik je právnik, takže ked napise jasnu odpoveď na jasne položenu otazku, nie je dovod na dalsie otazky, ktore by výrok spochybnili 🙂
@ivuska027 ja viem, že je právnik, alebo študent? A odpoveď nie je napísaná jasne. Vyhlášku som čítala. Ale, minule dávali v správach, že musia prísť rodičia so splnenou podmienkou OP a že na základe toho, môžu deti lyžovať (do 12rokov). Tak ma zaujímala realita
Však rodič musí byť tiež OP.
Teraz uz rozumiem, čo sa pýtaš. 🙂 Teda niečo úplne iné ako v úvodnej otázke. Teda vy rodičia nie ste OP, ale chcete vedieť, či sa dieťa do 12 rokov môže lyžovať?
@ivuska027 veď to je je jedno či sme ako rodičia OP, ja sa pýtam aké su podmienky lyžovania pre deti. Od 12 rokov OP a do 12?
Tak na to si mala odpoveď hneď v prvom príspevku 🙂
Do 12 r a 2m je vždy OP.