Kontrolujú policajti na hraniciach okresov?

4. mar 2021

Kontroluju na hraniciach okresov? Iba vlastne skudenosti... A čo všetko od vas pytali?

ivkazba
4. mar 2021

Minulý pondelok cestoz zo ZA pri LC 3x kontrola. Tento pondelok kontrola v ZA (som z BA) a včera kontrola na D1 medzi BA a TN. Pýtali OP, vodičák a kam idem, sama od seba som im ukázala ŽL a zmluvu s klientom, pár sekúnd a bola som vybavená.

viky_21
4. mar 2021

Z Presova do Kosic ano. Ale co kontroluju neviem len som videla na dopravnom servise fotky

erickatt
4. mar 2021

Senica- Trnava nikde nikoho. Ani rano, ani na večer

jankapepe
4. mar 2021

Namatkovo. Ak máš relevantný dôvod všetko je ok. Ak nie platíš pokutu.

mogaa
4. mar 2021

ano kontrolujú, ale nie vždy a nie stále....je to námatkové...to že pred hodinou niekde nebola kontrola neznamená že tam nebude teraz

usla35
4. mar 2021

ano kontroluju, staci si zapnut express a budes pocut ze je velmi vela hliadok na cestach

nafka0483
4. mar 2021

Nieeee, coby, nekontroluju. Vsetci policajti aj vojaci sedia doma, to len tak zo srandy stale hovoria ze kontroluju, aj ostatni ludia (je ich plne aj toto forum, aj facebook, aj ine diskusie) len tak zo srandy si vymyslaju skusenosti s kontrolami.
Esteze sa pytas...

A teraz koniec ironie: Ano, samozrejme, ze kontroluju. Pytaju doklady, pytaju sa na dovod cesty a musis preukazat ze je to dovod, ktory spada do vynimky.

mata1001
4. mar 2021

Ano kontroluju...

autor
4. mar 2021

@erickatt ďakujem, prave o túto trasu mi ide

autor
4. mar 2021

@nafka0483 haha smiešne velmi🙂 vieš čo doteraz som jazdila kadetade a nikde neboli kontroly🙂 tak to vyzeralo že to važne hovoria zo srandy a strašia:D preto sa pýtam : D achjaj

ivkazba
4. mar 2021

Tak ja som včera písala s kamarátom a kontrolovali ho na ceste medzi TT a Bolerázom, čo je v rámci okresu, takže spoliehať sa na to, že niekoho iného nekontrolovali keď išiel do TT je o ničom. Ak máš dôvod byť na ceste, tak sa vôbec nezaťažuj tým, či by ťa zastavili.

mon895
4. mar 2021

Kontroly viem ze su casto medzi jablonicou a trstinom a potom som videla este kontroly pri dolanoch. Ale teda v jablonici su vraj velmi casto (ja osobne tade nechodim ale poznam par ludi co chodia tade a kazdy nezavisle od seba mi to hovoril)

havranka31
4. mar 2021

Vcera rano kontrolovali pod Strecnom (ZA-MT) namatkovo, nas nezastavili. Cestou naspat poobede uz nebola hliadka. Sla som k doktorovi, ale neviem ako by som im to preukazala, kedze objednana som bola telefonicky a potvrdenie som nemala ake mat.

erickatt
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ecko80
4. mar 2021

Vcera v TT pri City Parku zastavovali, akurat niekoho z PD znackou, ked som sla okolo

erickatt
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivka21
4. mar 2021

Áno kontrolujú manžel dostal pokutu lebo nemal test

zuvelyn
4. mar 2021

Ke - ke okolie neboli od novembra ziadne kontroly smer madarsko. čo považujem za horsie ze nie su na hraniciach. Ja ziadne potvrdenia nenosim a ani sa preto nenervujem. Ked ma policia tolko casu nech mi dokaze ona ze nejdem ku lekarovi/obchodu/prírody.... v nariadeniach nie je nikde uvedene ze musis nosit dokaz, je to len odporúčanie 🤷🏼‍♀️

My sa inak snazime dodržiavať to co má význam, aj na testy chodíme aj ked este nemusíme. Ale nech sa na mna nikto nehnevá, buzerovať sa nenechám.

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katuska19
29. mar 2021

@ivka21 v akej vyske dostal prosim ta pokutu? dik

martinuska
29. mar 2021

Znama dostala 50 eur pokutu ze nemala test a isla do supermarketu 7km od nasej dediny. Ked nema test, ma ist na nakup do najblizsich potravin v dedine. Ale zalezi od policajta a od dovodu co uvedies.

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vulka
29. mar 2021

Kontrolujú. A všetko. Dokonca dávali fúkať.

martinuska
29. mar 2021

@tequelinka neviem ako inde a ini. A 50 eur nie je malo, radsej sa pojdem otestovat ak niekam potrebujem ist.

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vulka
29. mar 2021

@tequelinka Autorka sa pýta, že čo kontrolujú, tak som napísala, čo kontrolujú u nás. Rozhodne si nedovolím tvrdiť, že piješ alkohol.