Kontrola a odber krvi na gynde cez mimoriadnu situáciu

13. mar 2020

Ahojte, teraz cez tuto situaciu ako riesite ked mate ist na odber alebo kontrolu na gyndu? Ja nemam auto, peso tam nedojdem a autobusom ani taxikom ma muz nepusti. Nemame ruska ani rukavice ani nic...

mogaa
13. mar 2020

no ak si tehotná, tak kontroly sú opodstatnené, takže je to na tebe...

heln
13. mar 2020

Ak je to len preventivka, alebo nieco nie vazne, tak nechod preobjednaj sa. Ak je to nieco dolezite, problem, poradna alebo nieco co sa neda odlozit, tak chod.

missdiva
13. mar 2020

Ak to nie je vazne nesla by som.
Ak je to nevyhnutne isla by som taxikom.
Rano som bola na odbere no autom (zastavila som pred budovou a isla som velmi skoro rano aby som tam bola kym tam bude este malo ludi)... co narobis, ked musis tak musis. Okrem nutnej navstevy dr. nevychadzam.

autor
13. mar 2020

@mogaa
@heln no praveze je to poradna...ale nastava teraz otazka mam to riskovat a ist mhd bez akejkolvek ochrany? Mat auto tak ok...ale tako no neviem. Nemam ziaden problem a vacsina kontrol u mojho gynekologa spociva v tom ze sa porozpravame za stolom...

queen_mary
13. mar 2020

Nemas niekoho znamho, kto ta hodi? Nejaka rodina alebo tak

lucia851
13. mar 2020

Ahoj ja som mala ísť na krv na gyndu lebo som mala ísť na kyretaz kvôli myomu ale nemám ani chodiť pretože by mi teraz ani tu kyretaz nerobili

monvitka
13. mar 2020

ved aj zo šatky alebo nejakej látky si urobiš provizorne ruško...u nas chodia prázdne vydezinfikované busy...

heln
13. mar 2020

Ja to napriklad nejak extra neriesim, v stredu som bola na morfologicke sono u nas v nemocnici. Buduci tyzden ideme do martina ku grochalovi. Pojdeme autom a nikde sa nebudeme zastavovat. Buduci tyzden idem na endokrinologiu. Jednoducho vsetko su to vysetrenia ktore potrebujem podstupit teraz, nemozem to prelozit a tak idem. Rusko samo o sebe neochrani pred nakazou.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
13. mar 2020

@viestta samozrejme ze volat budem, tu pisem aby som si precitala vase nazory. No preto lebo by sme to auto museli ist najprv kupit.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
13. mar 2020

@viestta a taxikar namna bude kukat ako blazon, ze mu najprv surujem klucku na dverach 🤣🤣🤣

heln
13. mar 2020

Tak bude kukat a mozno to bude robit. Presne som sa chcechtala v stredu v autobuse ked si sofer okenou olieval tu misticku na mince, ked si kupovali listok.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
blunka
13. mar 2020

Normalne som bola dnes rano na poradnu busom som isla v buse sme boli styria.
Aj ranajky som si v Bile kupovala.
Absolutne nik nemal ruska ani rukavice.
V pondelok idem busom na hematologiu, anesteziologiu a cez pol mesta zase ku gynekologovi. Vsetko v suvislosti s tehu.
Vsak co odlozim porod, musim ist.
A dokonca mam aj auto pred domom a vodicsky.
Ale ja soferovat a s bruchom je vacsie nebezpecenstvo umrtia ako koronavirus 😂.
Musim vyberat mensie zlo.