Kontaktovali vás niekedy z Intrum slovakia?

suet1994
5. máj 2020

Ahojte dievčatá, kontaktovala vás niekedy táto spoločnosť, že máte niekde nejaký dlh? Dnes prišiel mužovi list, že dlží za práčku, ktorú ani nikdy nevlastnil.

sisa_s
5. máj 2020

Vela ludi ma taketo skusenosti, na fb sa pridajte do skupiny Opytaj sa pravnika 🙂 a tam pod lupou si vyhladajte rady

suet1994
autor
5. máj 2020

@sisa_s ďakujem pekne 😊

korunka1
5. máj 2020

Nekontaktovali,ale podľa netu su to riadny spekulanti. Hlavne nic neuznavajte a nepodpisujte ,ak ste si vedomi ,ze nemate pozdlznosti

suet1994
autor
5. máj 2020

@korunka1 čítala som aj ja o nich, že sú to špekulanti a vymáhajú sto ročné alebo neexistujúce dlhy, ale teda toto nás zaskočilo. Rozhodne sa nechystáme nič platiť 😊

ivkazba
5. máj 2020

@suet1994 pýtajte si s mužom info, od akej úverovej spoločnosti majú tento dlh vymáhať a pýtajte si úverovú zmluvu. Ak je tá pohľadávka reálna, budú ju mať a budú ju vedieť predložiť. Ak tá pohľadávka nie je reálna, nebudú mať čo predložiť a tým pádom je ich požiadavka irelevantná.

suet1994
autor
5. máj 2020

@ivkazba ďakujem, to máme aj v pláne, zajtra ich bude muž kontaktovať 😊

simonka9015
5. máj 2020

Ak budete mať problém, kľudne ma kontaktujte, rada vám poradím, pracovala som v tejto oblasti

nicole411
30. dec 2020

@suet1994 Dobry den, ako ste dopadli? Lebo aj nam od nich doslo a sme poziadali o splatkovy. V emaily od nich je ze nam poslu aj dokument o uznani dlhu tak si hovorim ze preco by sme to mali uznavat ked hovoria ze tam mame dlh

suet1994
autor
25. jan 2021

@nicole411 ospravedlňujem sa za oneskorenú odpoveď 😊 dopadli sme nakoniec tak že to bol dlh nejakého menovca skoro zpred 15 rokov 🤷🏽‍♀️ takže sme to viac nemuseli našťastie riešiť