Chcem sa opytat, ci sa Vam stalo, ze Vas tu na MK kontaktoval niekto zo zahranicia na Vas inzerat a chcel od vas aby ste danu vec posielali do Juznej Afriky? Ja som sa rozhodla cislo uctu neposlat a dalej sa tym nezaoberat. Nejak tomu neverim...
tak tak podvodnícka skupina...
hej hej kociar...dakujem
ano stalo, tymto podvodnikom sa dobre dari. nastastie som vedela o co ide
mne sa to tiež stalo ale bolo to pár rokov dozadu..dokonca mi ponúkli dvojnásobnu cenu a preto sa mi to hneď zdalo nejaké divné 😉
Je to určite podvod. Mne sa to už prihodilo, najlepšie ani nereagovať. Už to sa mi zdalo nápadné, že chceli naraz veľa kusov a o gramatike ani nevravím. Bolo vidno, že neodborne preložené vety, cez jednoduchý prekladač 😀 😉
ano aj mna uz kontaktovali, kvoli jednej kosielke ?? !!! ze maju zaujem... , hned mi to bolo podozrive ..vobec som na to nereagovala...
Ahojte,baby!
Tá podvodnícka skupina naďalej funguje...dnes má kontaktovali,ale ja som nereagovala potom si prečítala túto diskusiu.
Bacha na neeeeeeeeeeeeeeee.
@something nestretla, lebo ja nic nepredavam, ale pocula som o podobnych podvodoch. v skratke- najskor to robili 1. sposobom, chceli to zaplatit cez nejaku specialnu banku. tebe by sa peniaze sice pripisali na ucet ale po mesiaci by sa im vratili spat. a druhy sposob najdes tu http://www.zive.sk/zahranicny-podvodnik-nasiel-... , tvarili sa, ze platia cez paypal, ale tebe prisiel podvodny mail... urcite nepredavaj, predpokladam, ze chceli kupit kocik alebo nieco hodnotnejsie