Ahojte ,viem je to blbe, ale len tak pre zaujímavosť sa chcem opýtať... mala som jednu babu v kontaktoch,nikdy som nemala jej mail ani jej nič neposielala ... Mám gmail a hore do vyhladavacieho okienka,keď začnem písať jej meno sa mi ukáže jej mail,no keď na to meno kliknem ukazuje mi ,že som jej nič neposlala ani ona mne a to som si nikdy nemazala správy v maily...je možné že sa mi tam dostala cez kontakty či?..je to blbe ,ale len tak pre info..dakujem
Moze ho mat napriklad na fb verejny, to sa uz teraz prakticky skoro automaticky vsetko prepaja, aj s tvojimi telefonnymi kontaktami takze si myslim, ze to je tym
hej hej to s tym fb napadlo aj mne lebo verejny ucet je lahko prepojitelny a mozno aj preto ti ho tam ukazuje. staci ak si niekedy na jej profil klikla alebo ak mala niekedy nejaky inzerat ktory si si pozerala
Super ďakujem krásne za odpovede🙂
@livs25 ak je tvoj telefon prepojeny s tvojim uctom(co predpokladam, ze je), tak ano, kontakty sa ti zosynchronizovali aby si mala vsetky kontakty mailove aj mobilne pokope. ja mam v telefone ich maily, vsetkych tych, ktory mail maju a mam na nich tel. kontakt 😉