Potrebujem poradiť. Nedokážem niečo robit napr. kontakt s ľuďmi, rozprávať sa (keď ide o niečo stresové) v "mojom tele", proste urobím takú vec, že sa na seba pozerám akoby z vonka a tak odpovedám. Som na strednej škole kde je potrebný kontakt s ľuďmi a pomaly sa vzdávam, pretože to nezvládam. Neviem čo mám ďalej robiť... či to mám nejako riešiť alebo je to normálne?
určite riešiť. Stalo sa to mojej spolužiačke. V škole bola úplne v pohode, skôr tichá a introvertná, ale mala kamošky a zapájala sa, každý ju mal rád. U nej sa to, čo píšeš prejavilo v dospelosti. Mala problém fungovať, aj v MHD, medzi ľuďmi. Stále mi rozprávala, že sa vidí "zvonku". Nikto jej neublížil, ani sa nič zvláštne nestalo. Našla si dobrú psychologičku, vďaka ktorej sa naučila spracovať tie vnemy, pracovala na sebaprijatí, ako mať rád sám seba...neberie žiadne lieky, akurát jej nie je príjemné byť niekde v spoločnosti mnohých ľudí, takže koncerty nie. A veľký nákup v supermarkete tak 1 týždenne. Ale funguje normálne, pracuje, stretáva sa s ľuďmi, akurát ju stresuje väčší počet ľudí, hoci si vie racionálne povedať, že tých ľudí "nezaujíma".
Chod za psychogom. Bud za školským, každá škola ma svojho, treba sa pýtať. Alebo potom k nejakému inému.