Kontakt na admina bazáru

endzi81
24. sep 2017

Ahojte, ako sa skontaktujem s adminom zodpovednym za bazar. V poslednom case sa mi menia inzeraty z pouziteho na novy tovar, co sa mi nepaci. Dakujem.

endzi81
autor
26. sep 2017

zdravim, to tu vazne nie je ziaden admin? ako je vobec mozne, ze mi pride sprava, ze mi bol zmeneny/ vymazany inzerat, ale bez moznosti odpovede?

andreakg
26. sep 2017

Prečítaj si pravidlá bazaru,ak sú veci nenosené, patria do nový tovar,bez toho aby sa ti to páčilo 😀

endzi81
autor
26. sep 2017

@andreakg a ty si adminka? Ved prave som si pravidla citala. Ale vec ktora je nenosena ale uz oprana, patri do pouziteho tovaru. A admin mi to zmenil na novy tovar. Alebo som uviedla ze takmer nenosene, resp ako nove..to ale predsa neznamena ze su veci nove. Nechcem zavadzat kupujuce ale tiez by som rada vedela logiku toho admina co mi to zmenil.

andreakg
26. sep 2017

srdiečko4u,je admin,ja som komentátor,ak je to oprané,tak to patrí do použitý tovar,asi sa niekto zmýlil

endzi81
autor
27. sep 2017

Dakujem

endzi81
autor
27. sep 2017

skusala som poslat spravu, ale pise mi, ze pouzivatel srdiečko4u neexistuje.

andreakg
27. sep 2017

Ospravedlňujem sa malo byť bez mäkčeňa

lubulienkaaa
8. okt 2017

@endzi81 Presne toto robí aj mne,denne aj 10 inzerátov! Nechápem čo si to vobec dovoluje takto meniť inzeraty Ľudí ,ano mam napisane aj ja nenosene...ale ked to je čo i len raz oprate a mam to par mesiacov v skrini ,ja to nepovazujem už za NOVE...najskor sa k popisu nemože pisat veta typu -ako nové a pod.a teraz robia toto ???A potom mam problem s kupujucou že inzerat je uvedeny ako "nový" a prislo jej uz bez štitkov a oprate....

dilino
17. aug 2018

neviete niektora mi poslať kde na akej adrese sa mám obratiť na admina alebo link popripade

fantaghiro21
17. aug 2018

TU bazar je proste mrdnik :D

bucko555
17. aug 2018

@dilino srdiecko4u napis jej ona je adminka inzeratov

dilino
17. aug 2018

@bucko555 dakujem veľmi pekne za tvoju pomoc

danielkaba
20. jan 2019

Nepaci sa mi pravidlo, ze ak mam v jednom inzerate napriklad viac kniziek, mam uviest ako cenu sumu vsetkych knih/tovaru dokopy. Nikdy som nepredala naraz vsetok tovar/napr. knihy z jedneho inzeratu a preto uvadzat celkovu sumu povazujem za zavadzajuce a zaroven neprakticke. A na vytvaranie samostatneho inzeratu na kazdu vec naozaj nie je cas. Dnes ste mi zmazali 10 inzeratov, co bola 1 hodina mojho strateneho casu. Naozaj nemam chut tu pridavat dalsie inzeraty, radsej to hodim napr. na Bazos.

vlecka
17. okt 2019

Dobrý deň mám problém s kontaktom adula222 tá pani mi neodpovedá na správy,kúpila som od nej detský kabát oklamala má vo veľkosti a teraz mi nechce vrátiť peniaze a ani dať adresu na vrátenie tovaru prosím vás kontaktujte ju nieje to fér písala v inzeráte že je to číslo 116 a je to číslo 104 to sú dve veľkosti rozdiel ďakujem

petagaj
14. apr 2020

Dobrý deň prosím o blokovanie mk22 vážne obviňuje a píše negatívne hodnotenia pričom peniaze som vrátila a všetko bolo v poriadku, vypisuje negatívne hodnotenia neopodstatnené a robí zlu reklamu ďakujem Pekne deň

danielaksenzulakova
22. jan 2021

poprosim kontakt na admina MK alebo kto to tu riadi...dakujem

danielaksenzulakova
22. jan 2021

@vlecka dobry vecer,prosim vas chcem sa opytat ci ste vyriesili ten problem na MK

vlecka
23. jan 2021

@danielaksenzulakova ano vyriesila a vratila mi aj peniaze.