Konštatovania o tom, ako sa nedarí otehotnieť

alenkur
6. mar 2018

Niektoré mamičky, hlavne mamičky po ukončenej vysokej škole, idú na materskú zo zamestnania v obave, či nevypadnú z problematiky, ktorá sa stále nabaľuje o nové poznatky, nové technológie, nové procesy. Takéto dievčatá zvažujú - plánujú - kalkulujú plánovaním bábätka, čo často krát v budúcnosti končí konštatovaním "nedarí sa nám".
Čo si o tom myslíte Vy?

deti95060810
6. mar 2018

čistá pravda, a preto sa prvé dieťa stíhala ešte ako študentka...🙂

pininka
6. mar 2018

Ja hned po vyske, mam tri deti a v podstate som robila len dva roky,ale vobec to nelutujem

nela6
6. mar 2018

Robim z domu od 8m maleho, takze vela som toho nezmeskala 🙂)

vroni
6. mar 2018

Ze je to hovadina. Rovnako mozem “argumentovat“, ze obrovska cast mamiciek, ktore mali dieta bez ukonceneho vzdelania po styridsiatke prepada depresiam, lebo maju nijake vzdelanie, mizerny plat a muza ziadneho, lebo ten v 17 uzasny je po 30 uplne nepouzitelny... A mozeme polemizovat, co je lepsie. Paradoxne - poznam x parov, ktore zrazu otehotneli vo vyssom veku ked konecne prestali liecit svoju neplodnost. Teoria a prudkom klesani plodnosti je fajn nastroj na vydieranie zien (ano, klesa, ale klesa pozvolna a nie prudko, rychlejsie klesanie prichadza az po 40 a nie 18 )

januarova
6. mar 2018

@alenkur, a preco je nazov temy Celodenné opatrovanie - ÁNO/ NIE? ???

sense
6. mar 2018

Nechapem ci ti ma spolocne s nazvim temy, rodila sim jratko po 39 a ziaden problem nebol..

alenkur
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alenkur
autor
7. mar 2018

@januarova "Celodenné opatrovanie - ANO/NIE?" - touto otazkou som nazvala temu preto, lebo som chcela na nu odpovede. Nad touto otazkou sa castokrat zamysla urcita skupina bab pred tym ako otehotnie, vacsinou sa touto otazkou zaoberaju vysokoslosky vzdelane baby, alebo baby ktore maju v case ked zvazuju otehotnenie v praci super flek. Taketo baby vnimaju fakt, ze ak koli MD odidu z prace, tak sa ich karierny rast výrazne pribrzdi alebo pridu o fleka a preto sa taketo baby castejsie ako mozno ine, zaoberaju otazkou ako co najrychlejsie z materskej spat do prace a vtedy si kladu otazku, ktorou som nazvala tuto temu. Chcela som otazkou v názve mojej temy ziskat nazory mamiciek, ktore maju osobnu skusenost so zverenim svojho malinkeho dietatka na celodenne opatrovanie do jasli, resp. so zverenim dietatka do celodennej opatery inej zene.