Ahojte žienky,
založila som túto diskusiu z dôvodu, že ma láka nakupovať z čínskeho e-shopu www.aliexpress.com, avšak po 1 zlej skúsenosti sa bojím. Bola by som rada ak by ste tu pridávali konkrétne fotky oblečenia s ktorým máte dobré alebo zlé skúsenosti. Určite to pomôže aj iným nerozhodným mamičkám. Ja som dcérke objednala túto súpravu na jeseň, avšak prišla strašne tenučká vec...
tak ja stale cakam na baletny ubor, objednane 20.8., odoslane 14.9. a stale je to na ceste, ked sledujem pohyb zasielky. dala som predlzit este dobu na vybavenie o 30 dni, ale uz pomaly koncia a mam nervy jak slak. este mi predavajuca napisala, ze maju strasne pomalu postu. ked som objednavala z ebayu cinu, tak do 2 tyzdnov som vsetko vzdy mala doma. takze pockam par dni a budem robit bordel. aby mi sla zasielka pomaly 3 mesiace??? otras.
@monikaresovska
je aj skupina o aliexpresse je to sukromna popýtajte o prijatie lebo5, 85martina, smejo111 - to sú moderátorky....
@evittam
@mawka
@monikaresovska
@monikaresovska Ahoj, ja som objednala cca 10 vecí a viac, zo všetkým so spokojná, akurát presne táto súprava ma prekvapila, aká je tenká - hlavne keď je písaná že je jesenná. Ale nevadí, prišla dosť veľká aby sme mohli obliecť na teplejšiu jar. 🙂