Koniec vysielania cez anténu

martina374
12. nov 2016

Ahojte, isto ste postrehli, ze tel. programy Markíza, Dajto a Doma uz nebude mozne sledovat cez antenu ale len cez IPTV, satelit alebo káblovku. Kto z vás tiez riesi otazku aky satelit vybrat od ktorej firmy aby to bolo cenovo vyhodne atd. Popripade digitalnu televiziu, aku, od koho? Poradte ktori poskytovatelia su cenovo dostupny. Ja nepotrebujem 100 televiznych programov, stacia mi tie zakladne, nemusim mat ani spätne prehravania ci nahravanie programu. Proste len nieco klasicke. Viete o niecom? Surfujem na nete a pozeram ci telekom ci skylink alebo aki este existuju. Neviem si vybrat.
Vopred dakujem za rady.

janinah
12. nov 2016

neporadím...ale spomínané tv keby nacelkom zmizli zo sveta mi chýbať nebudú....

shilou
12. nov 2016

Ja počkám či to nebude len bububu--tak ako s tým skylingom,len kúpiť a bude doživotne a po roku trebalo vynovit..

anatalia77
12. nov 2016

Neporadim,ja sama zostanem potom na stv1a stv2😂,takže televízor môžem darovať..

jeennyv
13. nov 2016

@martina374 my mame skylink ako prvotna investicia tam je satelit a box, ale satelit ci box si mozes kupit aj osve v nay ci inom speci obchode casto je to lacnejsie a potom uz len skylink kartu tam mas cca 40 zakl programov..mesacne 2,60e ak das platbu do sipa inak ked platis kazdy nesiac osve sekom ci prevodom je zo viac...ak mas zaujem o programy nad ramec tak si mozes hocikedy priplatit ci na jeden alebo viac mesiacov..