Ahojte, prosím, poraďte mi nejaké aktivity/koníčky, ktoré sa dajú vykonávať mimo domu a sú pre jednotlivca. Bývam v cudzom meste, nemám tu známych a som ten typ, čo sa ťažko zoznamuje a vytvára si priateľstvá. Potrebujem raz za čas vypadnúť z domu. Od detí, od manžela, oddýchnuť si. Aktuálne nemôžem zo zdravotných dôvodov športovať, takže nič fyzicky náročné. Musí to však byť niečo mimo domu, pretože tam nikdy nemám chvíľku pokoja 🙂 ďakujem
@luccija fotenie mi príde ako veľmi finančne náročný koníček. Uvažovala som aj nad tým ale keď som sa hlbšie do toho začítala a zistila čo všetko ti k tomu treba, nie je šanca. Hľadám nejaký inšpiráciu čo robiť okrem cvičenia. Potrebujem vypadnúť z domu a zamestnať hlavu niečím iným 🙂
Tak chod na masáž, či len tak po obchodoch ja chodím rada do predajne knih a nábytku🙂ťažko radiť si v meste, dedine?Prechádzku asi nemôžeš, keď máš zdr.problemy...ideal by bolo nájsť si jednu kamarátku mne stačí, že ideme na kávu a vykecame sa, zistíme, že sme na tom všetky skoro podobne a idem domov.Ale, ak čas pre seba tak kozmetika, masáž, pre mňa bicykel
Ja som si rada vybehla na kávu/čaj a čítala knihu
@luccija žijem v pomerne veľkom meste, možnosti je tu veľa len ja nejako neviem, že čo. Potrebujem sa inšpirovať čo robia iní 🙂 po obchodoch má behať nebaví a na prechádzke je veľa času na rozmýšľanie a ja práveže potrebujem zastaviť tok myšlienok a sústrediť sa na niečo iné. Rada čítam knihy, počúvam hudbu, kadečo kreatívne vyrábam ale to je všetko doma. A asi som blbá ale ja neviem ako si mám vo svojích 30tich rokoch nájsť kamarátku :D išla by som hneď na kávičku pokecať s niekým 🙂
Urob si preukaz do knižnice a čítaj knihy - vezmi si knihu do kaviarne a tam môžeš čítať mimo domácnosť. Alebo sa pridaj do nejakého klubu turistov, jazykovky, choď na skupinové cvičenie.
Bicykel, plavanie, korculovanie.
Máš deti?veď to sa ľahko nájdu kamarátky.Ak nemáš deti a bude Ti lepšie tak skupinové cvičenia joga, chod do fitka...
No ked nechces sportovat a potrebujes niecim zamestnat mysel, tak si sadni v parku na lavicku a tam si citaj... Od aprila do oktobra mozes byt vonku, nevidim problem.
Nebaví Ta fotenie?