Ahojte prosím vás je pravda že sú ľudia ktorí si vezmú špendlík do obchodu a prepichujú tam krabicky s kondómami a majú z toho srandu?
Tak môže sa stať. Hoci je to málo pravdepodobné.
Veď to majú pri pokladniach. Kde by to tam robili?
Stat sa to moze, nikdy nevies komu ako prepne 🫣
ale tato "fama" koluje uz dobrych 20+ rokov - ked ja som chodila na ZS tak sa to hovorilo
Ano,nikdy nevies
Moja kamoska este ked sme boli deti, menila farby na vlasy v krabickach
Vsak si ich mozes skontrolovat,su jednotlivo balene a obal by nemal byt poskodeny.
A pred pouzitim nafukni.
Jedine, že to robí ten tvoj známy, známa. To máš to isté, ako s vyššie spomínanou farbou na vlasy. Mne osobne sa stalo, že som kúpila inú a po zafarbeni som mala skoro ryšavé 🤭
A potom som si všimla, že bola vymenená.
Kondómy sú v celofane, čiže by museli prepichnut celú krabičku, čo je voľným okom viditeľné.
Ked som chodila na základnú tak z toho mali chalani strašnú srandu. Boli sme deviataci a reálne to robili.
Ale tak ja si myslím, že sa to dá všimnúť nie?
Treba ho pred pouzitim nafuknut a fama vyvratena♀️
kondom ktory je prepichnuty si majitel vsimne. Vrecko je napustene gelom a bolo by vidiet, ze unika. Druha vec je, ze kondom ktory bol prepichnuty praskne, pretoze bola narusena struktura.
Nie, možno deti to kedysi robili, ale dnešné deti sedia nalepené na mobile a také hlúposti nevymýšľajú ako aj kedysi zvonenie na zvončeky a potom útek, púšťanie napustených balonikov s vodou na ľudí z balkona a tak.
Tak mala som kolegyňu, ktorá sa chválila ako to robili na praxi a mala z toho náramnu srandu, keď som sa jej opýtala,či sa vie vžiť do situacie, že si myslí, že je zodpovedná a nejaký fracek ju takto podrazil tak len nechápavo na mňa pozerala
Skúšal tu niekto niekedy zapichnut špendlíky do nástenky? Lebo ja si dodnes pamätám tu bolest ako to ťažko išlo.
Neverím že niekto len tak ,,potajomky" prepichne kartónovú krabičku so špendlíkom a obsah v nej (sú zabalené v obale nie???)
Logicky - blbosť
@lusanko vy ste nerobili blbosti keď ste boli deti?
Fascinujuce, ze niektore hoaxy dokazu zit aj mimo internet uz 20 rokov
to sa robilo za komančov bežne, teraz je to znehodnotenie tovaru a kedže je to aj inak balené vieš si pozriet či to nie je poškodené nejak , nehovoriac že všade su kamery a sbs beha
@marsmykkok za komančov to žial nerobili deti ale prajne pani predavačky a ani sa tym netajili, naštastie doba pokročila
Mna zaujima aku standu z toho maju? Cihaju pri pokladni kto och kupi a potom ho sleduju ked ho ide pouzit, ci co je ta sranda?
Boze, koho napadaju taketo otazky. Určite pri pokladniach nemaju pokladnicky nic ineho na praci, ako prepichovat kondomy...
Ludia robia všeličo . Ja som minule kupovala zubnú pastu a predavačka mi ju otvorila , pozerám na ňu , že čo robí a ona , že to radšej kontrolujú , lebo ľudia si menia pasty v krabičkách . A to je príhoda 2 týždne stará , čiže mňa by vôbec neprekvapilo , keby aj tie kondomy ešte aj v dnešnej dobe prepichovali
@lucia13022023 po tme asi nie
@lenka.25 na to robil kaufland este okolo roku 2012 kontrolne nakupy. Ludia su vynaliezavi
@guiseppinka
@tbd raz som videla , ako si starší pan dopĺňal fľašku avivaze do plna z druhej avivaze . Všetci sme nejaký
Podla mna hlupost. A okrem ineho to by bolo vidiet, ten vpich. Ked sa bojis, objednaj si ich z netu.