Kondičné jazdy

20. máj 2024

Ahojte. Robím vodicak, ešte nemám termín skúšok ale blíži sa to. Pomohli by mi jazdy navyse ale moja autoškola nerobí. Keby sa prihlásim na kondične jazdy keď nemám vodičak môže sa to? (Kondične jazdy v inej autoškole )

egonsk
20. máj 2024

kazda autoskola ma pripustit ziaka na skusky az vtedy, ked vie, ze je pripraveny dostatocne, takze to je co za hlupost, ze ti nechcu dat kondicne jazdy navyse? ved za to platis, tak ti musia dat a az ked budes ok, mozes suhlasit so skuskami.

autor
20. máj 2024

@egonsk ono je nejaký počet odjazdených hodín. Keď ich spravím- idem na skúšky. Nerobia sa jazdy navyše u nás v autoškole bohužiaľ. Preto sa pýtam, viem že kondične jazdy používajú ľudia čo chodia do tej autoškoly alebo ľudia čo po dlhej dobe idú šoférovať. Len chcem vedieť či je dovolené tam ísť z druhej autoškoly keď si robím vodičak inde.

patus_2
20. máj 2024

V cene kurzu je určitý počet hodín, ale ak si doplatíš nevidím dôvod, prečo by si nemohla mať hodiny navyše. V inej autoškole sa skús popýtať, aj keď kondičné jazdy, pokiaľ nemáš vodičský preukaz tak mať pravdepodobne nemôžeš.

slovenka753
21. máj 2024

dovolene to je ale nerobila by som to. odjazdi toe co mas predplatene, uvidis ze to bude stacit ☺️ ak nie, budes to riesit potom

aleza
21. máj 2024

Soferak som robila minuly rok a dokupovala som si kondicne jazdy. Lebo po odjazdeni som mala mesiac do skusok a keby som si nedokupila jazdy tak ten mesiac by som vobec nesoferovala

autor
21. máj 2024

@slovenka753 ďakujem ale ešte mám pár jázd pred sebou ale bola by som si istejšia a verila si viac keby viem mať aj kondične mimo tých hodín. A napríklad aj kvôli tomu čo tu pani pisala že môžu dať termín skúšok o mesiac.