Koncert vo Viedni - doprava z Bratislavy

cabecita
18. aug 2024

Ahojte, potrebovala by som poradiť. V stredu sa chystáme na koncert do Viedne a ešte netušíme ako s dopravou z BA do Viedne. Viem ze ide priamo bus, ale ide o 14, to nestíham 🙈
Tak či autom a kde tam vo Viedni najlepšie zaparkovať? Ďakujem za všetky príspevky.

crazy_cat_lady
18. aug 2024

@cabecita ahoj, my ked sme boli v ernst happel, tak sme parkovali auto v parkovacom dome asi dve/tri zastavky od stadionu, parkovne tam stalo myslim do pat eur na 24 hodin. Tak asi by som pozrela moznosti tychto parkovacich domov. Akurat potom bol trosku pochopitelne problem dostat sa na metro po skonceni koncertu :D

jenn7
18. aug 2024

@cabecita nevieme kde je koncert, ako mame poradit so zaparkovanim.

alkoholik
18. aug 2024

Do viedne chodia 3 ci 4 spolocnosti. + Vlak
Tak nerozumiem vasej otazke.

madeincssr
18. aug 2024

@cabecita Vieden ma na okrajoch (pri metre) viacero parkovacich domov P+R za cca 4-5€/den. Listky na metro kupite na kazdej zastavke v automatoch. Pozri si P+R na google maps a vyber si.

majka99999
18. aug 2024

Veru, do Viedne ide kazdu hodinu vlak z hlavnej stanice aj z Petrzalky, Slovak lines tiez chodia castejsie ako 1x za den.
Ak idete na koncert, co skonci neskoro vecer, tak urcite radsej auto.

mane01
18. aug 2024

@majka99999 z hlavnej stanice do decembra nechodia, opravuju trat.

tetapetra
18. aug 2024

@cabecita ako píše @crazy_cat_lady pred 5rokmi som tak bola na Bon Jovi, krásne z bodu A do bodu B.

cabecita
autor
18. aug 2024

Pardon, Ernst Hapel Stadion. Koncert skončí neskoro večer, čiže aj cestu späť poriesit musím, nie som z BA, do BA sa dostanen, len odtiaľ som chcela najlepšie poradiť. Ak už niekto na koncerte takto bol. Ďakujem za všetky odpovede 😊

kataka10
18. aug 2024

@cabecita ak autom tak si pozrite parkovacie domy v okoli stadionu. Vieden ich ma naozaj dost. Ja som bola v juni v Stadthalle na koncerte a parkovisko mali aj priamo v budove v podzemnej garazi za 10 eur. Ale majte vyhliadnutych viacero parlovacich domov, lebo tie lacne mozu byt plne. Vlak ide z Petrzalky do Viedne a odtial nie je problem ist metrom alebo busom. Treba pozret co vam ide k stadionu, ale popravde po poslednej skusenosti, ked ma listok na vlak vysiel 40eur tam a naspat (nemaju stalu cenu), tak som skonstatovala, ze sa viac oplati ist autom a zaplatit parkovanie.

jenn7
18. aug 2024

@cabecita v tomto sa nikto nevyzna….nie som z Ba, do BA sa dostanem, len odtial som chcela poradit. Odkial? Z BA tam kde byvas? Ci co vlastne? Skus si najst cas a logicky napisat co vlastne chces.

luccija
18. aug 2024

@cabecita najlepšie je dohodnúť si taxikára, keď nechceš ísť autom.Ja by som radšej zaplatila a mám pokoj.Casto vidim sumy za aké vozia na letisko nie je to tak veľa.Ked zratas parkovanie, stres...

cabecita
autor
18. aug 2024

@jenn7 nie som z BA, ani tam nebývam. Do BA sa viem bez problémov dostať. A cestu do VIE som chcela poradiť, ale už som dostala relevantné odpovede, od tých čo môjmu kódovaniu rozumejú 😃 ďakujem aj tak a prajem ešte peknú nedeľu.

dadis
19. aug 2024

@cabecita Ved cp.sk alebo google maps. Tak ako ti pisali vyssie, spojenie BA-WIE je bezproblemove, aj v noci, naprikla ak sa dostanes spojom na schwechat, tam jazdia myslim 3 spolocnosti do BA, vlaky jazdia tiez, teraz tusim kvoli vyluke cez den kazde 2h, ale nie na Hlavnu stanicu, ale petrzalsku. S parkovanim tiez vo Viedni nie je problem

ivkaa1
21. aug 2024

Ide zajtra niekto vlakom na koncert?