Koncert v Budapešti

17. nov 2024

Ahojte nikdy som nebola na veľkom koncerte napr v hale..rodičom chcem kúpiť pod stromček lístky na koncert do Budapešti na nejaké väčšie meno ( zatiaľ nemám vybratého interpreta).. len ako to je s predskokanom? Ak sa napríklad brána otvára o 18;00, potom hrajú predskokani a headliner hra o napr 21:00.. musia tam byť celý čas alebo môžu prísť do haly až o ôsmej? Nevydržia totiž tak dlho sedieť ani stať🙂 ďakujem za radu

kestrin5
18. nov 2024

Ahoj, môžu prísť aj neskor. My sme boli v Budapešti na Edda Sheerana s Calumom Scottom ako predskokanom, my sme síce prišli skôr lebo ja ho mám veľmi rada ale mnoho ľudí prišlo až neskôr až potom na Edda čiže myslím že bez problémov aj neskor 🙂

cukroska
18. nov 2024

My chodíme často na depeche mode všade. Aj Budapešť veľa krát. Mávame na sedenie a vždy prídeme tak hodinku skôr. Uz nechodíme skoro ,keďže nemáme na státie. Ale už sme boli pár krát aj tesne (s deťmi ked boli malé ) a nezačali nikdy skôr,žeby sme zmeškali. Aj v Prahe a iných veľkých mestách rovnako.

mnamko
19. nov 2024

@cukroska iba otazka,idem na koncer do Prahy do 02 arény,tie stačí tak o pol hodinu skor ,ked mame listky hore na tribúne na sedenie? ďakujem

cukroska
19. nov 2024

@mnamko .Zvykneme takú hodinku kým sa dostaneme dnu,alebo si niečo zatiaľ ideme kúpiť na pitie.Ale už sme boli aj tesne.Ale takú hodinku skôr je dobre Aj keď zase nikdy väčšie hviezdy nezačnú skôr. V O2 aréne sme boli na Madonne a koncert začal pozdejšie.

mnamko
20. nov 2024

@cukroska ďakujem

cukroska
20. nov 2024

@mnamko Za málo. Užite si koncert 🤩

tomas2507
9. dec 2024

@kestrin5 ahoj môžem zopár otázok? Lebo ideme teraz do budapešti na štadion prvý krát. Vždy sme chodili len do Viedne a Prahy.