Chystáte sa tento rok na festival alebo lepší (drahy) koncert? Ak áno dajte neske tipy. Nemyslim koncert typu ZUŠ a detské predstavenie v škôlke😉
No toto asi veľmi záleží od žánru, ktorý máš rada 😊 napr. drahší/väčší = lepší u mňa neplatí, keďže mám rada skôr interpretov, ktorí zaplnia klub, no nie arénu 😅 ale festivalovo sa ako každý rok chystáme na Rock for people a Uprising
V piatok sme boli na Dare Rolins v Prahe a v lete ideme na Coldplay do Budapesti… ak sa to rata…
V lete na Eda Sheerana do Budapešti 🤩
striehnem na prodigy a eminema. Snad sa podari
NovaRock ♥️
André Rieu...
Manžel nám už v decembri kúpil lístky na Horkýže slíže a Iné kafe 😁
Chystáme sa na Po sto rokoch tour (zoči-voči, iné kafé a horkýže slíže) a pravdepodobne aj na Helfest, keďže minulý rok bol super (podľa muža, ja som ostala doma s malým).
A možno ešte nejaký letný festival.
My ideme na KABÁT
Asi Rammstein, Klagenfurt
@nelca84 tie listky sa vypredali behom prvych 2 hodin. Uz kupis len od resellera. Stravila som 2 dni v cakacich miestnostiach na coldplay vo viedni aj v budapesti, bol to masaker
@kyruska aj my budapest coldplaaay, neviem sa dockat 😍😍
@queen_mary asi pockame, ci sa nebude niekto zbavovat na poslednu chvilu 🙈
@nelca84 aj my tak ako pise @queen_mary, muz striehol v pozore😂
@heidi4 moja laska prodigy bude na festivale v Hradci Kralove Rock for people. Ale zrovna tam nechcem ist, striehnem radsej na daco v polsku trebars. Oni celkom dost koncertuju, nepodiv. Kazdopadne bude to pecka https://rockforpeople.cz/en/
@adri2211 toto je dost zapeklite najst vobec termin v europe. Uz zo dva tri roky striehnem a zatial bieda.
Ideme na Eda Sheerana do čiech .
@lija22 ved eminem nema ani oznamene turne ani nic..
@queen_mary nema. A ani nemal. on sa ozaj zriedkavo kde tu objavi. Tento rok asi zase nic
Helfest