Ahoj, idete niekt na elan ? Neni 10e moc za jeden lístok? Predsa len sama tam nejdem alebo by som teda nešla a vyjde to moc
Tak za koncert je to dosť málo, je to určite správne? Ja som za Weeknda platila 89 eur a za Imagine tiež, preto mi toto príde dosť malo, ale za Elán by som toľko nedala ani náhodou 😂
Neviem či sa to dá brať ako "koncert" ale ja som dala za Lord of the dance 240e za dve vstupenky (v roku 2019 to bolo za dve vstupenky 180€). Si si istá cenou?
Ak myslíš ten v septembri, tak minimálna cena je 49€ za státie a sedenie 79€. A nie, nie je to veľa.
Pardon 100e
@qsookie 49? Mne ukazuje na ticket portál 80 cca za najlacnejšie
Cena je podľa sekcie.
@qsookie asi ak máš za 50 tak tie sú vypredané
No tak v Tom prípade je to veľa, ako som spomínala, ja som šla na Weeknda, svetovú hviezdu za 89, ja by som veľmi premýšľala či dať vôbec tých 10
@limoncino no preto premýšľam. Na weekndovi tiež som bola, až na dážď super. A vlastne elan som chcela dať k sviatku pre niekoho kto to ma rad. Zas taký fanúšik nie je, ale ma to rad a premýšľam že prečo a či je to vela 90e
Pýtajú toľko veľa, lebo vedia, že sa im lístky vypredajú. Ja by som na Elán nešla, ani keby to bolo zadarmo 🤪. Ale teda, ak chceš adekváktne porovnanie. Paľo Habera s TEAMom stojí 75€ … a to je, podľa mňa, oveľa lepšia muzika ako Elán.
Už som išla písať, že za 10 eur ja pôjdem 😆 ale tak to nič🤷🏼♀️😆
90€ za lístok na Elán vo veľkej športovej hale? Aký nový album idú promovať? Alebo to bude vystúpenie so 100 člennou filharmóniou? Veď posledný počúvateľný album vydali pred 20-timi rokmi...
Toľko si pýtajú zahraničné hviezdy, ktoré skladajú jeden hit za druhým. Za zatlačenie nostalgickej slzičky je to fakt hodne prepálené.
Habera za 75 e ? 😨
nepočuvateľná hudba... či snáď niečo nové naspieval?
Netusim kto je weekend, ale to sa neda porovnavat ani keby to bola svetova hviezda, Elan je u nas proste legenda a pytaju len tolko, kolko ludia daju, boli by blbi pytat menej 😁 nepojdes ty, pojde iny.
Ja by som to ako darcek kupila velkemu fanusikovi, ktory si to urcite uzije, niekomu, kto si pojde len tak vypocut v style “ved ok, nie su zli” by som kupila nieco lacnejsie.
Vypredali 4 koncerty, takze ludia tolko daju. Aj my sme dali 70 za listok
Globálne hviezdy predajú tisíce lístkov za minútu-dve. Mohli by pýtať za koncerty násobky ceny, ale nerobia to. Pritom ešte nejakú časť venujú na charitu.
Elán je lokálna Česko-Slovenská záležitosť. Ale ceny sú svetové. Aspoň budú mať chlapci na kvalitný rum a cigary. V ich veku ženy už asi môžeme vypustiť. Ale pokiaľ sú to ľudia ochotní platiť, tak by boli hlúpi, aby fanúšikov nepodojili.
Koncerty šli po covide poriadne hore, za mňa je to veľa, predsa je to len slovenská kapela, starí vyspievaní chlapi a žiaľ už aj bez Vaša...A za Haberu 75€? Bola som v 2019 ani nie za polovicu terajšej ceny..Určite nemá jeho koncert takúto hodnotu, veď za 75€ som bola na Metallice, Rammsteine, to sú kapely, čo sa nedajú s Palom alebo Elánom ani len porovnať. ☺️
@deti95060810
Vieš, každému sa páči niečo iné a každý má niečo iné rád. Ja mám tak obrovský záber a počúvam také široké spektrum hudby, že keď poviem fanúšikom z jedného tábora, že som bola na takom a takom koncerte, tí druhí si budú klopať na čelo a naopak. Ja som v jeden týždeň bola na Royksopp a o tri dni vo filharmónii na Mozarta. 90% slovenskej produkcie sa nedá počúvať, súčasné veci ešte horšie, mám pocit, že všetko dobré už vzniklo. TEAM má u mňa z rôznych dôvodov špeciálne miesto, chystala som sa na turné pár rokov a stále mi do toho niečo prišlo. Neviem, či si počula ich staršie pesničky, nie len Haberove sólové veci z posledných rokov, lebo to je veľmi fajn muzika a oni ešte patria k tým interpretom, kde aj texty majú hlavu a pätu na rozdiel od súčasnosti. A Habera fakt vie spievať. Nechcem ťa presviedčať ani nič. Ja rozumiem, ak sa to niekomu nepáči, je to OK. Len pre zaujímavosť, čo tada počúvaš ty? Aká muzika sa to páči, keď je pre teba Habera nepočúvateľný. Možno sa zhodneme na niečom inom 😉.
Podla mna si kazda slovenska kapela moze vypytat za listky akukolvek cenu. Aj 100 aj 150. Ak maju fanusikov a maju dostatok sebavedomia (a sebaucty k vlastnej tvorbe), preco by mali robit za 10€? Vy si tiez v praci vypytate plat 100€ za mesiac, lebo ste len slovaci?
@yoxinka absolútne súhlasím
100 za ten playback? Nie vdaka. Boli sme raz uz davno,ale druhykrat by som nesla
Uz 10 rokov dozadu pisali fanusikovia, ze koncert nahovno, uz nevedeli spievat. Teraz su dedkovci...
@limoncino
No, moje spektrum je úplne šiši. Ja som folklorista, 10 rokov som tancovala v súbore, takže inklinujem dosť k folklóru slovenskému aj cudzokrajnému. Celé Vianoce sme počúvali lotyšské balady 🤣🤣🤣. Inak, fakt pekné! Mám rada klasickú hudbu (Bach, Mozart, Rachmaninov, Chopin, Vivaldi), bez problému idem do filharmónie na koncert. Mám rada operu. A teraz to vezmem úplne po interpretoch, ak ťa niečo zaujme, vypočuj si, nebudem písať štýl, niečo budeš možno aj poznať. Slovenské/české: Rišo Muller, Free Faces, Colegium Musicum, Iľja Zeljenka, Fermata, Peťo Lipa, Jarek Nohavica, mám rada texty Jara Filipa, Dana Heviera a Satinského, písali ich pre kadekoho, tam treba hľadať, Horkýže Slíže, český The Blue Effect je super, mám rada muzikály - Jesus Christ Superstar, West Side Story, Krysař … A zahraničie: Pink Floyd, Metallica, M83, Sleeping at Last, niektoré veci od Billie Eilisch, U2, Leonard Cohen, Nirvana … milujem filmovú hudbu: Hans Zimmer, John Williams, James Horner, Ennio Moricone. Mám rada tradičný gospel, moderný gospel, niektoré skladby od Lady Gaga. A mám obrovskú slabosť pre Coldplay, to je moja srdcová záležitosť. No a tak si toto všetko striedam podľa dňa, nálady, situácie, vonkajších okolností, vnútorných okolností. Ja milujem hudbu. Je to moje najobľúbenejšie umenie. Ale, je jeden žáner, ktorý neznášam, nemôžem, nepočúvam, nechcem …. dychovka! Toto je že úplne NIE pre mňa 🎼😉
@limoncino
Ja jazz môžem, ale nie úplne všetko, Marcusa Millera rada počúvam. Vo Viedni budú Coldplay, ale už sú len tie 360€ lístky k dispozícii. Ľúbim ich veľmi, ale 360 je moc. To si radšej doma vypeckujem Everyday Life in Jordan na celý dom a budem sa tváriť, že som na koncerte. Mne od nich pasujú hudobne viac tie staré veci. Čiže ja by som potrebovala k lístkom aj time machine, aby som sa preniesla do roku 2003 a šla na A Rush of Blood to The Head tour 🤣. Ale mám veľmi rada Parachutes aj všetkými zatracovaný album The Ghost Stories …. Myslím, že žiadnu kapelu nemám tak napočúvanú ako Coldplay 🤪
Tu cenu mas dobre napisanu?
Ja by som na elan nesla ani zadarmo, ale 10€ je tak za dedinsku kapelu.