Koncert a wc

15. máj 2022

Ideme do Viedne na koncert a teraz ma napadla mozno hluoa otazka. Kedze tam planujem ist skor,kvoli miestam,zamyslam sa,co s jedlom a wc? Chodim casto na malu potrebu a neviem si predstavit neist aj zo 4 hodiny. Ked tak pocitam,ze dve skupiny su predskokani a samotny koncert trva cca 2 hodiny,tak pocitam so 6 hodinami bez wc. Druha vec je voda. Ako vydrzi diabetik bez vody tolko hodin,ked je zakazane vstupivat s vodou a jedlom. Prepacte za hlupu otazku,ale idem prvy krat na velky koncert.

0silvia0
15. máj 2022

Jedlo pitie si tam kupis a odbehnes aj na wc. Vsetko tam bude k dispozicii.

autor
15. máj 2022

@0silvia0 povedzme,ze sa dostanem do prednych radov. Pojdem si kupit jedlo,pitie a uz sa nedostanem dopredu

0silvia0
15. máj 2022

Mas listky na statie? a co ti na toto mam napisat? Mne osobne by bolo prvorade nepocurat sa.
Bezne na koncertoch ludia chodia hore dolu a predieraju sa naspat na svoje miesta aj s plastovymi poharmi piva...

sissy27
15. máj 2022

Občerstvenie a toalety sú vždy k dispozícii, dnu sa nesmú brať akurát také, ktoré nie sú zakúpené u nich, prípadne sklenené fľaše sú zakázané. Miesto no holt budeš mať aké sa podarí ak nemáš zakúpenú miestenku.
Úprimne mať takéto zdravotné problémy tak rozmýšľam dopredu.

erickatt
15. máj 2022

Ja som teraz kupovala lístky na 2 koncerty, jeden ,,maly" tak by problém nemal by
It a druhy velky. Miesta dost daleko od pódia, ale skor zkraja prave pre to ,,nešťastné " wc. Drahy je tiez diabetik. Taaak si kupime tam, mineralku alebo kofolu a dopichne si inzulín

kiki68
15. máj 2022

Vsade mas wc v areali, jedlo a pitie priamo tam v predaji.

autor
16. máj 2022

@sissy27 Co ti poviem. Nikdy som prave preto na koncerte nebola a som si povedala,ze je nacase ist. A navyse milovana kapela,tak aj keby sa neviem,co dialo,musim tam byt 🤭

erickatt
16. máj 2022

Na co ides

0silvia0
16. máj 2022

Ked sa po wc neprederies na svoje povodne miesto, tak budes inde. Neber to tak neuroticky, je to len koncert.

jaga18
16. máj 2022

Ahoj, teraz to býva väčšinou už delené, hlavne veľké koncerty. Čiže keď si kúpiš lístky na státie do prvých radov, priamo pod pódium, tak ta tam samozrejme aj pustia späť, môžeš si odbehnúť x krát. Keď máš lístky do prvého, či druhého koridoru, to už máš viacmenej jedno, kde stojíš, je tam minimálny rozdiel, ale aj tam sa dá dostať na pôvodné miesto, teraz sú tie koridory už menšie a viac členené kvôli bezpečnosti, bežne sa tam aj tancovať dá 😃 A tiež na veľkých koncertoch sú po stranách zdravotaci, podajú čistú vodu, môžeš si tam aj dopichnut inzulín a potom hupkat späť do svojho koridoru 👌

sissy27
16. máj 2022

Neboj, zvládneš to, na takéto podujatia chodia aj vozíčkari.
Ak máš zťp preukaz, tak zvyknú byť vyhradené miesta s lepším prístupom, nabudúce už budeš vedieť, že treba riešiť miestenky aby si sa pohodlne dostala späť na svoje miesto.
Inak predskokani sú záležitosťou tak 20-30min, viac nie. Jedine teda v prípade niektorých "hviezd", ktoré si dávajú ešte schválne načas a plánovaný začiatok o 20:00 "nestihnú" a láskavo začnú o hodinu neskôr.

thoughtfulweirdo
16. máj 2022

No takto. Keď sme boli napriklad na Rammstein alebo Slipknot, nebolo reálne dostať sa naspäť do prvých rád, ak raz človek odišiel. Dostaneš sa síce do sektora, ale už ťa ľudia pre seba dopredu nepustia, lebo to každý vie povedať, že tam už predtým bol. Tí najväčší nadšenci čakajú už od rána na otvorenie vstupov o 16tej, aby boli relatívne blízko pódia, pozícia je tvrdo "vysutazena", takže žiadne srandy sa s nimi hrať nedajú 😄 záleží ale, na aký koncert ideš. Na Kabát a dokonca aj na Alice Coopera som sa dokázala vrátiť rovno do prvej rady asi 2hod pred zacatim 😄 Ja chodím na takúto tvrdšiu hudbu a teda keď chytis fleka, už ho nepúšťaj. V pohode ale vydržím od cca 15tej do 22, kým koncert skončí, aj kofču si dám 😄 ak ty toľko nevydržíš, tak sa žiaľ treba zmieriť so vzdialenejším státím.

keyla38
Odpoveď bola odstránená
Zobraz