Komunikácia so spolužiačkou na vysokej škole

8. jún 2023

Ahojte… Prosim vas, co by ste si mysleli o takejto osobe? Je to moja spoluziacka na VS. Komunikuje so mnou len ohladom skoly. Vzdy, ked napise a nieco potrebje, odpisem jej. Ak sa chce este nieco spytat, odpise okamzite. Ak nie, pripadne sa opytam nieco ja, uz neodpise. Uz ma to zacalo iritovat. Hlavne to, ze ja si najdem cas, odpisem a pomozem a ona ani to sproste dakujem nenapise. Zjavne si len precita odpoved na nahlade a to je vsetko. Mam chut jej uz nikdy neodpisat, ale zasa este nejake roky na VS spolu pobudneme a nechcem si robit zle vztahy.. Co by ste robili na mojom mieste? A celkovo, co by ste si o takej osobe pomysleli?

lenuska9999
8. jún 2023

Véd si precitaj jej správy tiež len na nahlade a hotovo ..

vkatush
8. jún 2023

Mala som presne rovnakú, strašne mi to liezlo na nervy. Vždy keď prišla správa od nej, vedela som, že otázky budú, pýtanie poznámok, pomoc,....
Ale po skončení vš sme ostali v kontakte a keď už nebolo treba riešiť školu, dosť sme si sadli. Minulý rok mi bola na svadbe 😂😂

lindous
8. jún 2023

Je na tebe, aby si si stanovila hranice... ja som dlho takto fungovala a ľudia to využívali, ale vlastne sa na nich nemôžem hnevať, bolo v mojich rukách či pomôžem alebo nie... a síce som nikdy nepomáhala s tým, že by som čakala niečo na oplátku, ľudí, ktorí nevedia povedať ani ďakujem naozaj nemám rada... treba vedieť povedať nie, sama s tým bojujem niekedy, ale ty máš teraz perfektnú príležitosť sa to naučiť, zíde sa ti to aj neskôr a myslím, že ti môže byť úplne jedno čo si o tebe pomyslí, obzvlášť ak nie ste kamarátky mimo školy a vieš, že pomoci od nej sa tak či tak nedočkáš, znie to možno vypočítavo, ale...

autor
8. jún 2023

@lindous Ja by som jej najradsej uz nikdy nepisala. Lenze sa obavam, aby to ona nezacala nejako hrotit. Je taka hostilnejsia povaha.

zorkahorka
8. jún 2023

Hadam to nie je jedina spoluziavka, ktoru mas... ak sa ti to nepaci, daj to najavo a neodpis ani ty. Nie si povinna znasat jej neomalenost

pribinak
8. jún 2023

Pekne s tebou cvičí! Jedna radosť!

Už by som jej neodpisala vôbec. Neviem o akom každému vzťahu tu píšeš. Však vy žiadny kamarátsky vzťah nemáte
Ona damicka a ty poskok, prepáč za úprimnosť

petamich
8. jún 2023

bud by som precitala a ignorovala alebo jej napisala NEMAS ZA CO - zeby pochopila, ze slusnost kaze podakovat, nenechaj sa vyuzivaf

moonlight1210
9. jún 2023

Tiez si daj pauzu a neodpis hned. Odpis, ked usudis, ze uz mas na nu cas a chut.
A aby to nehrotila, vzdy napis: nebola som pri telefone.
Casom aj tuto frazu vypusti. Ona uz bude zvyknuta, ze neodpises vzdy na lusknutie, tak nebude ani robit sceny. Alebo sa preorientuje na ineho obetneho baranka.

trema
9. jún 2023

Neodpis, odpis neskor, odpis jej, ze teraz nie si doma a potom jej uz nenapis a ked ti znova napise, tak jej napis, ze hups, prepac, zabudla som

kristinapetronela
9. jún 2023

Neodpisuj hneď ... Nech sa zamysli nad sebou

simca06022011
9. jún 2023

Nechaj ju trosku počkať. Neodpisuj hneď, niekedy kľudne vôbec a uvidíš. Povedz ze si nestihla alebo niečo, ak by robila cirkus... toto je typické pre všetky vekové skupiny, kde jeden niečo chce... väčšinou sa to utrasie keď priamo.povie Človek, že nehnevaj sa moja, ty mi tiež neodpisuješ keď niečo potrebujem a ja teraz nestiham (napr.)... vtedy sa bud preberie alebo už nenapíše... :D

prasiatko30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sajmonka_1216
9. jún 2023

pomyslela by som si to, že ťa má len za niekoho, koho môže využiť ak ho potrebuje...
ak sa nebavíte vôbec, len ohľadom školy, aj to, ked to potrebuje ona, nevidím dôvod odpisovať a pomáhať

marcellka32
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
euka210
9. jún 2023

Najblizsie napis, ze nevies jej poradit a hotovo