Ahojte,
je tu niekto komu sa stále darí predávať veci cez bazar?
Ja som predala minulý týždeň ale predtým dlho, dlho nič. Cez prázdniny býva útlm, ľudia na dovolenkách atď.
Asi mesiac, mesiac a pol útlm. Ale čo sledujem, v lete to je vždy najslabšie. Teraz sa to napr. rozbehlo. Dnes som bola na poste s cca. 7 balíkmi. A už pýtajú rozmery na svetriky, zimné bundy.
Ja z času na čas niečo predám. Ale nemám tu moc vecí, ani sa extra nesnažím 😄
A ako to robíte, že predávate? Ja to už vzdávam. Mam pocit ze každý chce všetko zadarmo.
Veci ako lindex, next, newbie... tak to áno, to ide ako teple rožky. Ale iné značky asi na Slovensku ani nepoznaju...
Na druhej strane chápem, že veľa ľudí si radšej kúpi tričko z pepca za 5e ako kúpiť tričko za 5e z bazáru.
Ja napríklad neviem predať topánky...
Vy dávate všetko po eure ci ako?
Nie nic,vsetko darujem aj pekne 1x oblecene veci
Tricka teplacky nepredavam.To su chobotiny co si maminky na hajsanie do skolky kupia za par eur v pepco.Ale bundy,topanky,overali,to vzdy predam.Dolezite je abybto bolo v perfektnom stave a za primeranu cenu.
Mne sa predávať nedarí,vždy darujem lebo kazdý keď chce si kúpi nové🤷🏻♀️…a väčšina to s tými cenami preháňa🤔.Pepco je už drahšie ako bolo a rovnako či lacnejšie kúpite aj H&M,C&A atď v zlavách.Či už detské ako aj pre dospelých.Deťom som pokúpila tak lacné veci a aj ja sebe asi 5x šaty za 8€(pred zlavou boli vyše 30€),12€, a najdrahšie boli 15€.Ja som mala tak rada aj sekáče ale ani to nieje ako bolo-už aj tam ceny dosť vysoké😏
@martinkachrustikova Ďakujem veľmi pekne. Nápodobne držím palce!
@ribana95 zo srandy som si pozrela tvoj bazár. Prehnane ceny a nemoderne veci, co sa dnes veľmi nenosia. Ja som všetky bolerka co som mala vysmarila do kosa. 20 eura za použité bolerko pýtať, je odvaha. To len na margo toho ci sa darí predavat. Tebe sa nebude. Jedine ze by si ponúkala veci, ktoré zeny spomínajú v komentoch. Inak škoda aj fotiť.
Niektoré predávajúce majú ceny drahšie,ako nové veci v obchode. Je to predsa bazár, kde sa posúva tovar za zlomok ceny. Nechápem tým prehnaným cenám za použité veci 🤔
@ribana95 ale áno, všimla som si. Nové si kúpim ale v obchode, nie v bazáre. Toto je bazár. Ja aj mobilov niekoľko mam z bazáru, inzeráty, ktoré boli podobne trhovej cene alebo mala zľava som ani neotvorila, aj keď boli nové. To si kúpim v obchode. A sranda ked som sa pozrela po čase, všetky tie inzeráty tam viseli, nikto to nekúpil. Nie som sama, co takto zmysla. Takto draho to môžeš predať v reáli kolegyni, priateľke, ktorá ťa pozná, a kúpi. Moje kolegyne si hocikedy posunu bundu, co kúpili v bonprixe a nesadla a podobne. Za cenu, akú kúpili. Ale v bazáre na internete, kde ta nikto nepozná, nepochodis. Myslím ze by si ten svetrík nepredala ani keby stal 7 eur. No ale skúšať môžeš, je to tvoja vec
Dokonca aj nového 300 euroveho robota, úplne nového, nepouzivaneho, nevhodný svadobný dar, som kúpila za stovku a mladomanželia boli radi ze sa ho zbavili a ja ze som dobre kúpila.
Je to slabota...
Predavaju sa aj dospelacke veci ci iba detske?
@ribana95 Podľa mňa najviac nakupujú ľudia pred Vianocami.Cez rok je to bieda.No lepšie sa mi dari predávať na Market place.
Pripnem sa sem,chcem sa spýtať tie čo predávate.Posielate veci poštou?Mne častokrát píšu že cez packetu chcú alebo že pošlú ku mne domov kuriéra čo vyzdvihne tovar a dá mi peniaze.Mate s týmto skúsenosti?Neviem ako to funguje.Ja posielam len poštou alebo osobný odber.
@kacena2022 Len poštou, alebo osobný odber. Ak niekto píše, že ti pošle kuriera s peniazmi je to podvod na vybielenie účtu.
@misinka0611 Aj som si myslela že bude to podvod.
@kacena2022 ale cez packetu posielam tiez najme ak ide o väčšiu zásielku je to lacnejšie ako postou
Som si všimla, že niektoré predávajúce predávaju veci v stave, že to už by som darovala, alebo vyhodila. Alebo hrozne nemoderné uz. Či dokonca s rozpadnutymi gumičkami. Také veci som zvykla nechať na handru jednorazovú. Alebo dcérke na šitie. Keďže stále niečo rada tvorí, šije kostýmy pre seba. Minule sme boli v sekači kúpiť všelijaké šupinate staré retro handry. Práve na tento účel. Na šitie kostýmu 🙂 keďže to vyšlo lacnejšie ako látku kúpiť. A teda výber je tam rozmanitý, aj s takýmito kreáciami 🙂 Potom sú mamičky, ktoré tie veci predávajú strašne draho. A áno, stalo sa aj, že v obchode boli tie veci lacnejsie ako oni predávali. Mňa osobne vie odradiť aj hromada vykricnikov, príkazov, a celkovo dešpekt v podmienkach predávajúcej. A napríklad ja sa neurazam, keď niekto zjednáva z ceny, alebo sa chce dohodnúť. Je to bazár. A rada sa dohodnem, ak to je ešte ok aj pre mňa. Veľa veci zvyknem aj darovať.