Komu mala predávajúca predať tovar?

wewe22
21. sep 2012

ahojte mam otázočku tu na MK som sa ozvala na inzerát ako druhá v poradí, pani sa mi ozvala, dohodli sme sa teda na kúpe poslala mi číslo účtu, neskôr ale napísala že pani ktorá sa ozvala predo mnou si to rozmyslela tak že danú vec predá jej
ja si myslím že ak pani raz danú vec odmietla a vzápätí sme sa s predávajúcou dohodli na obchode mala by som vec dostať ja
čo vy na to?

gambika
21. sep 2012

ahoj zdielam tvoj názor tiez si myslim ze ten kabatik mal patrit uz tebe. ked si to raz pani pred tebou rozmyslela a odstupila od obchodu tak uz si bola ty prva v poradi..

traktor
21. sep 2012

co je spravne a co nie?..nic s tym neurobis..ak sa rozhodla to predat inemu, tak zial mas smolu, musis hladat inde..aj take predavajuce su tu / celkovo myslim na bazaroch/..tebe zostane len pocit nepravosti..nic viac..ona je spokojna, ze predala..a kedze obchod neprebehol , nemôzes jej dat ani hodnotenie..je to jej tovar, môze ho predat komu chce..neboj, urcite najdes aj lepsie..bazar je plny veciciek..

lejla77
21. sep 2012

Podla mna je to zo strany predavajucej neseriozne. Kupujuca za tovar zaplatila a predavajuca posle tovar niekomu, kto sa ho zriekol. 😠 Mna by to tiez nastvalo taketo tahanie za nos. 😠 Mozno jej ta prva ponukla vyssiu cenu, inac si to neviem vysvetlit. 🙄

vera1234
21. sep 2012

tiez je to neseriozne, ked uz raz za tovar zaplatim tak to co je za pristup, ze vratim vam peniaze lebo zaujemca pred vami sa mi znova ozval.... od takeho cloveka by som uz urcite nic nekupila, a ja osobne by som jej dala toto aj do hodnotenia. NESERIOZNY PRISTUP!

joja1402
21. sep 2012

určite odporúčam napísať hodnotenie.upozornit ostatné kupujúce že pri tejto predávajúcej nech si nie su istý tým že dostanú tovar aj napriek dohode a zaplatení za tovar. určite napíš hodnotenie taketo špekulácie sa nerobia 😠

ivett1
21. sep 2012

@wewe22 ahoj, je to naozaj zvláštne, že vec predala kupujúcej, ktorá ju v podstate odmietla, možno na to mala nejaké osobné dôvody...ja mám v takýchto prípadoch jasný postup...ak prvá záujemkyňa požiada o čas na premyslenie, tak ho má, ale stanovíme si presný termín dokedy...ak sa dovtedy neozve, tak tovar posúvam druhej záujemkyni...ak by sa ozvala neskôr, má smolu, ako sa hovorí "kto zaváha ..."...ale, z tvojho pohľadu by som to brala pozitívnejšie, lebo ti to stihla oznámiť ešte pred zaplatením... @vera1234 @lejla77 a @joja1402 treba pozornejšie čítať, hodnotenie sa môže dať až keď prebehne nejaký obchod...zatiaľ sa tu nehodnotí "neseriózny prístup".... @wewe22 nekúpila danú vec, lebo našťastie ešte nepreviedla peniažky ...ak by to urobila, tak potom je negatívne hodnotenie oprávnené...
netreba sa rozčuľovať, určite nájdeš ešte krajší tovar, ako ponúkala predávajúca😉

lucyso
21. sep 2012

@wewe ,a ty si jej peniaze uz poslala, alebo neposlala?? ako poslala, tak jej urcite napis zle hodnotenie. aby sa ostatne nakupujuce vyvarovali.

sedmolinka
23. sep 2012

Ahojte, mne sa dnes stalo toto: pred pár dňami som sa ozvala na jednu bundičku, pýtala som sa ju premerať, rozmery sedeli, ale predávajúca mi oznámila, že nemôže nájsť kapucku, ale v popise mala uvedené, že bundička má odnímateľnú kapucku. Tak som ju poprosila, či by ju nenašla. Na druhý deň mi napísala, že ju našla a pošle foto, odpísala som, že ok🙂 a potešila som sa...dnes mi napísala, že foto je pridané, a ja som do necelej pol hodky reagovala. A ona mi napíše hneď na to že je predaná ☹ a aj uhradená. Tak po troj dňovej komunikácii z toho nič nebolo. Nedala ani info, či má ešte nejaké záujemkyne predomnou...a možno ani nemala a posunula ju ďalšej...Myslím, že to bol neseriózny postup 😖

30petra
27. jan 2013

Ja som tiež veľmi nahnevaná, chcela som si dať premerať tepláčiky zo súpravy - bola som 1. záujemca - len som sa chcela uistiť či nebude malá a odpoveď som dostala namiesto rozmerov, že už predala??? 😠 z takýchto mamičiek mi je zle.... 😠

lasocka25
26. mar 2013

kto mi pomoze ako sa mam pripojit aby som aj ja predavala veci z bazarika nie moje z domu myslim