Komu by pomohli plastové vrchnáčiky?

macickarebeka
19. jan 2014

Ahojte. Moja rodina často kupuje rôzne minerálky a kofolu. Počula som niečo o zbierkach plastových vrchnáčikov, a to potom pomôže nejakému dieťatku. Tak ma napadlo, že keď už kupujeme toľko vôd, rada by som niekomu pomohla. Rada pomáham druhým a toto je také nenákladné.

mummy01
19. jan 2014

@macickarebeka ahoj,ja zbieram vrchnaky pre jednu rodinu s chorym dietatkom,oni to potom predavaju a peniazky idu na liecbu

mata1001
19. jan 2014

@macickarebeka ja som zbierala pre andreabelkova z ga. Skus jej napisat ip. Urcite sa potesi. ...

macickarebeka
autor
19. jan 2014

@mummy01

@mata1001 oki. kde najdem ich pribehy?

mummy01
19. jan 2014

@mummy01 no,to ja netusim.Ja som sa k tej rodine dostala cez vychovavatelku mojej dcerky,je to jej byvala kolegyna a kamaratka.Mozem sa jej skusit spytat....

mummy01
19. jan 2014
mata1001
19. jan 2014

@macickarebeka ona poprosila cez mk ci by jej to baby nezbierali. Ja som jej to osobne uz aj odovzdala pred vianocami. Skus jej napisat a svoj príbeh ti urcite napise...

domin85
19. jan 2014

@macickarebeka http://www.zazrakmenomtobias.estranky.sk/clanky...
to je tiez jedna z maminiek tu z MK ma tam spominane aj zbieranie plastovych vrchnacikov..

macickarebeka
autor
19. jan 2014

@domin85 pisem mail mamicke, ale nejde to poslat - pise,ze zla adresa. aky ma nick na konikovi?

macickarebeka
autor
19. jan 2014

@domin85 tak nic. ja som urobila chybu... uz mi to ide.