Mate niekto tuto kombinezu? Je dost hruba?? Spokojne ste?? Chceme objednat len si ju nemam kde pozret kedze ju maju len na eshopoch. Ďakujem
@nina19833 je pekna a je aj zateplená takym kozuskom podla foto
Toto by som nekúpila, budeš non-stop prať
ved objednaj, vratenie je zadarmo keby daco 🙂
@malebiele terax som objednavala odtial jednu a idem ju vratit lebo je tenka preto sa pytam ci niekto nema skusenost nech neobjednavat vkuse a vracať budem
Preco nonstop prat? Vsak tak isto ako aj hocijaku inu.
@miminka91 ja si tiez myslim ze tak isto ako ine sa budu musieť prať.. A nejde s tym chodit do blata ale do snehu
Objednala som uvidime co teda príde, dufam ze budem uz spokojna 🙂
Ja ho mám a je naozaj krásny 😍
@xsandrax jeej tak super 🙂 a je aj dost hruby?
Mam len tuto 1, takže neviem porovnať 🙈 za mňa tak akurát, nie je moc hrubá, ale podla mňa v nej teplo bude 🙂
@xsandrax prosim vas akurat mi prišla dneska ta kombineza a jentam napisane neprat. Prali ste ju?? Lebo ja vzdy vsetko periem co je nove
Zatiaľ som ju ešte neprala 🙂 Možno ju ani nebudem, lebo veď pod ňou bude oblečená, čiže vôbec to nebude mať na pokožke 🙂
Kamoška ju kúpila pre dcéru,vyprala a bolo po. To vrchné "pozlátko" či čo to je je začalo pukať a zliezať.
oni sa tým chránia, napíšu neprať aby nemuseli uznávať reklamácie. Bude to jednorázovka. Typická fast fasion. Otras. Planéta zaplače zas.
Hmm tak rozmyslam ze to asi vrátim to ak nemam vobec oprat to je onicom
To veru neviem, nemali sme odtial, ale musim povedat, ze vyzera fakt pekne 😍