Kolotoče a dieťa v nosiči

24. aug 2023

Neviete niekto, či je mozné ist na kolotoc s dietatom v nosici ? Samozrejme nie na hentake co ta vystreli az na mesiac a popretaca ze sa doblujes z toho 😅 ale na take detske (so starsim dietatom) + take max ako je male ruske koleso a calipo (ci jak sa to vola)..

mamamasama
24. aug 2023

Za dieta si zodpovedna ty. Podla mna ta pustia, ale neviem si predstavit, ak sa to drobcovi nebude pacit a bude ti tam celu jazdu plakat.

janai1
24. aug 2023

ruské kolo áno ale to calipo si neviem predstavit ako by to zvládlo bábätko v nosiči

beata_k
24. aug 2023

Velmi pochybujem, ze ta pustia.

tosomja
24. aug 2023

Keby som bola kolotocarka, tak ťa nepustim. Ale ako to majú oni, neviem.

henka123123
24. aug 2023

To urcite nie

anavixy
24. aug 2023

Kolko ma to dieta v nosici?

jaskolka
25. aug 2023

A nie je radšej možnosť, aby s tým starším šiel niekto iný? Otec, babka, dedko, teta? Pre istotu, dieťa v nosiči a ďalšie dieťa pri tebe, neviem, ci by som to chcela riskovať.

autor
25. aug 2023

Tiež som skôr naklonená k tomu, že nepustia .ale reku či nemá náhodou niekto osobnú skúsenosť resp nevidel niekto niekoho... Doba už pokročila, nosič je už bežná vec tak možno to už berú inak 🤷🏽‍♀️ a na druhej strane príde mi omnoho bezpečnejšie mať to dieťa v nosiči hoc len na labuťkách, než držať v rukách 🤷🏽‍♀️ Dieťa má už 1+, chodí behá všetko, čiže to neni už babušo malinké..len teda ma to tak napadlo, keďže sa mi úprimne nechce moc prepchávať cez jarmočný dav ľudí 🙈

autor
25. aug 2023

@jaskolka pôjde otec..len mladší kus už tiež všetko a všade ..ale keď je niečo také vyslovene vhodné aj pre takéto menšie dieťa, tak prečo by nemohla🤷🏽‍♀️ len teda asi bude musieť ešte počkať ak mi tu niekto nenapíše, že bol s dieťaťom v nosiči a všetko ok 😅

jaskolka
25. aug 2023

Chodíme s deťmi na také akcie ako festivaly, jarmoky a podobne, ale fakt som nikde nevidela, ze by dieťa v nosiči šlo na kolotoče. Bud normálne sedelo pri rodičovi (autíčka napríklad) alebo proste starší bol s jedným rodičom a mladší nešiel vôbec.
Možno nejaký detský kolotočik,tie koníky, autíčka, rakety a podobne, kde posedi samo, ak teda zvládne.,tam boli aj také 1,5 rcne deti. Ale tie veľké kolotoče, kde už ide aj niekto s nim, to fakt by som ešte počkala.

januska12323
25. aug 2023

Vyber ho z nosiča a posaď vedľa seba.