Neviete niekto, či je mozné ist na kolotoc s dietatom v nosici ? Samozrejme nie na hentake co ta vystreli az na mesiac a popretaca ze sa doblujes z toho 😅 ale na take detske (so starsim dietatom) + take max ako je male ruske koleso a calipo (ci jak sa to vola)..
ruské kolo áno ale to calipo si neviem predstavit ako by to zvládlo bábätko v nosiči
Velmi pochybujem, ze ta pustia.
Keby som bola kolotocarka, tak ťa nepustim. Ale ako to majú oni, neviem.
To urcite nie
Kolko ma to dieta v nosici?
A nie je radšej možnosť, aby s tým starším šiel niekto iný? Otec, babka, dedko, teta? Pre istotu, dieťa v nosiči a ďalšie dieťa pri tebe, neviem, ci by som to chcela riskovať.
Tiež som skôr naklonená k tomu, že nepustia .ale reku či nemá náhodou niekto osobnú skúsenosť resp nevidel niekto niekoho... Doba už pokročila, nosič je už bežná vec tak možno to už berú inak 🤷🏽♀️ a na druhej strane príde mi omnoho bezpečnejšie mať to dieťa v nosiči hoc len na labuťkách, než držať v rukách 🤷🏽♀️ Dieťa má už 1+, chodí behá všetko, čiže to neni už babušo malinké..len teda ma to tak napadlo, keďže sa mi úprimne nechce moc prepchávať cez jarmočný dav ľudí 🙈
@jaskolka pôjde otec..len mladší kus už tiež všetko a všade ..ale keď je niečo také vyslovene vhodné aj pre takéto menšie dieťa, tak prečo by nemohla🤷🏽♀️ len teda asi bude musieť ešte počkať ak mi tu niekto nenapíše, že bol s dieťaťom v nosiči a všetko ok 😅
Chodíme s deťmi na také akcie ako festivaly, jarmoky a podobne, ale fakt som nikde nevidela, ze by dieťa v nosiči šlo na kolotoče. Bud normálne sedelo pri rodičovi (autíčka napríklad) alebo proste starší bol s jedným rodičom a mladší nešiel vôbec.
Možno nejaký detský kolotočik,tie koníky, autíčka, rakety a podobne, kde posedi samo, ak teda zvládne.,tam boli aj také 1,5 rcne deti. Ale tie veľké kolotoče, kde už ide aj niekto s nim, to fakt by som ešte počkala.
Vyber ho z nosiča a posaď vedľa seba.
Za dieta si zodpovedna ty. Podla mna ta pustia, ale neviem si predstavit, ak sa to drobcovi nebude pacit a bude ti tam celu jazdu plakat.