Koľkokrát SPS doručuje balík?

10. sep 2024

Dobrý deň, stalo sa mi že 2x po sebe som nestíhala prevziať balík, pokúsia sa ho ešte raz doručiť, alebo už nie? Viem že na GLS sa dá zmeniť príjemcom miesto aj dátum doručenia, cez SPS stránku som túto možnosť nenašla.

zojazoja
10. sep 2024

u nas vo firme mame so SPS zmluvu, ze sa dorucuje len 2 krat prijemcovi. takze to zalezi asi od toho ako dodavatel ma zmluvu s SPS.

janai1
10. sep 2024

Co znamená nestíhala prevziať? SPS necháva balíky aj v alzaboxoch

autor
10. sep 2024

@janai1 je to balík na dobierku a mala som povinnosti mimo domu.

katarinaba
10. sep 2024

Mne SPS v auguste dorucovalo balik na dobierku (tovar mali poslat az koncom augusta, poslali ho uz 30.7. a ja som bola na dovolenke). Pokusili sa ho dorucit 2x, potom som uz musela ist osobne na to ich centrum.

autor
10. sep 2024

🥺 Juj dúfala som že 3x, no skúsim asi zavolať kuriéra. Nechce sa mi veľmi do toho, chodí tu celkom zlostný pán, to bude zážitok ten telefonát po tom, ako som to 2x neprevzala 🫣

simca06022011
10. sep 2024

Treba sa dohodnut s kurierom, ved ked posledne dorucoval, nedal moznosti to ulozit niekde? po dvoch pokusoch ide balik do depa... potom z tade mne ako odosielatelovi davaju vediet, ze balik je tam, potom ide spat, ak si ho nevezme adresat.

bykaterina
10. sep 2024

balik ti mali dat do alzaboxu alebo balikova, mas infolinku SPS plus si nachstaj cislo zasielky 703..... a volaj.

andrea_82
10. sep 2024

Aj v alzaboxe sa da zaplatit dobierka cez terminal

janai1
10. sep 2024

A čo to s tým má? Do alzaboxu ti môže dať aj balík na dobierku. Takže ty si mu ani telefón nezdvihla už 2x?

autor
10. sep 2024

nemáme alzabox, no nič už, pôjde to do depa. Urobím si “výletík”🫤
Ďakujem za rady

macatt
10. sep 2024

Keď som bola mimo som zdvihla tel a povedala, že si prosím doručiť o 3-4 dni a nemal s tým problém.. keď ti to nevyhovovalo koli dobierke napr., tak by ti doručili kedy ti vyhovuje.. pár dní majú ešte zásielku na depe, ale treba to riešiť hneď telefonicky..

danielahamar
10. sep 2024

Píše sa na email sps, že chces zmenu miesta dodania, vôbec s tým nie je problém

petracandle
10. sep 2024

Koľko máš rokov, že si nebola schopná kuriérovi zdvihnúť telefón a vysvetliť mu, nech ti to donesie o pár dní neskôr? Alebo že ti to nechá v boxe? Aj keď nemáte priamo v obci, tak určite máte nejaký box bližšie ako depo 😃

bykaterina
10. sep 2024

co si ako 5 rocna ? vsak tam zavolaj a to ze nemas alzabox hned pri dome nic neznamena, oni maju rozne shopy a pumpy kde to davaju. tak nestresuj a dospej

mondolina
10. sep 2024

sa nedivím, že je zlostný 🙈