Ahojte baby. Prosím , ake máte obručky ? Koľko vás vyšli ? Hoďte foto 😎
Chlap ma dnes presvedčil na tieto, že budeme mať obidvaja take isté. Ja som skôr chcela cele kamienkove
pre seba 🙈😅 vyjdu nas na cca 700e
Prepáč, mne sa tá tvoja obrúčka veľmi nepáči. Ako z 90-tych rokov. A teda nepáči sa mi ani to, že chcela si kamienkovú a máš takú, akú nechceš, lebo muž povedal. To je veľmi smutné, že ti nedopraje takú obrúčku, akú si chcela.
Dokopy 350 € pred 4 rokmi, iba čisté žlté/zlaté zlato, negravírované, bez kamienkov. Líšia sa len veľkosťou od seba.
Ja som si dala kamienkovu, a ľutujem, lebo mi na také bežne nosenie príde nepraktická a aj mi pri dlhšom nosení tie kamienky vadia. A momentálne mám 5kg naviac a už ju dám ledva ledva na prst a zväčšiť sa samozrejme skvelá kamienkova nedá 😏 chcem si dať dorobiť obycajnejsiu ako ma manžel aby som ju mohla nosiť stále. Je to vec vkusu, preferencii. Každému vyhovuje iné, ja len tak že toto je moja skúsenosť 😅
@luciamiklova @lienka.7 určite záleží ako sú kamienky "zapracované". Kamarátka má niečo podobné ako ja, stále s tým niekde zatrháva, takže obrúčku nosí fakt len príležitostne 🙂 Mne sa to však zatiaľ nestalo ani raz, že by som si niekde prsteňom (či už jedným alebo druhým) niekde zatiahla alebo že by ma to nejako obmedzovalo pri bežnom nosení.
My mame klasické obrúčky cca 700€, biele zlato. Ja som si dala kúsok užšiu ako má manžel lebo to nosím so snubnym prsteňom. Chcela som aj takú celu s kamienkami ale cena 2000€ odradila😂a v zlatníctve mi povedali že k môjmu snubneměu by som musela mat aspoň 3 diamanty aby obrúčky viac vynikli ako snubný prsteň. Tu fotku čo si poslala, myslím že to už nie je modern. Moji rodičia mali take ale tak mali svadbu pred 28 rokmi.
My máme klasické, hladké, kombinácia biele a žlté zlato. Mne sa tá na obrázku páči, ja by som si už nedala hladkú. Zlato je mäkký kov a pri každodennom nosení sa veľmi poškriabe. Pri takých vzorovaných je to podľa mňa veľká výhoda. Kamienkovú som nikdy nechcela, mne sa to nepáči. Ale je to vec vkusu.
Nás pred 10r vyšli okolo 700€. Síce som chcela inú obrúčku, ale muž má presvedčil na úplne inú. Ale naozaj sa mi páčila. My máme obrúčky odlišné. Ja mám biele zlato s maličkými kamienkami q cez stred jemný pásik žltého zlata. Muž má kombináciu žlté a biele zlato,kde prevažuje žlté zlato. Ale on mal obrucku len na svadbe a odvtedy je v krabičke
Ak chceš kamienkovú, tak neustup, obrúčku máš na cely život 🙂 cena koho koľko vyšli je zbytočné zisťovať, každý má inú predstavu, niekto chce brilianty a niekomu stačia zirkóny.
My sme mali s manželom obnovu manželského sľubu pred 1.5 rokom a objednali sme si takéto.. vždy som túžila po obrúčke s kamienkami, ale nechala som si poradiť od známych, že kamienky sú nepraktické..teraz mám s kamienkami a som maximálne spokojná.. Kamienky sú zapracované tak perfektne, že vôbec nezavadzajú, o nič nezachytávajú( sveter a pod.), vôbec ich necítim. Na čierny vintage vzor máme doživotnú záruku, že sa nezlúpe a nezoškrabe. Cena podľa karátov, typu kamienkov, biele zlato od 700-1300€. Nenechaj sa ovplyvniť, vyber si takú, aká sa tebe páči, ty ju budeš nosiť.
Zabudla som napísať, že nosím ju denne, od začiatku som ju poriadne dole nedala, ani na noc dole nedávam, ani manžel.
Čisté žlté zlato bez všetkého, oaja a sali sme si ešte aj vlastné zlato takže v 2017 asi 100e 😁... My sme také chceli obaja, obom sa nám páčili a obaja sme spokojní.
Tu nejde o to koľko stoja... Samozrejme rak aby sme na ne mali nie, že obrúčka za 2400e a môj plat 800 🙈😁.... Ale ide o to aby sa obom páčili.... Prečo by ma mal muž na niečo presviedčať obrúčky vôbec nemusia byť rovnaké keď muž chce nech si dá takú a ty si daj akú chceš.
My budeme mat zlate a ja budem mat celu kamienkovu, ale planujem farebne kamene 🙂
Nech si kazdy vyberie podla seba, ak si chcela kamienkovi kup si ti, nemusis mat v nej diamanty, a nebude stat kopec penazi
my budeme mat obrucky z kombinovaneho zlata. Ja chcem mat aj s briliantmi 🙂 rozpocet na to mame cca 3 tisic €.
Kazdy nech si kupi take ake sa mu pacia. Kaslat na trendy. Co je moderne teraz, zajtra uz byt nemusi. My sa podla toho riadit urcite nebudeme.
no dievcata prekvapujete ma cenami, ako vidim, tak toto bude este cele komplikovane, tiez momentalne vyberame, ale po pravde som zmatena, zufala, neviem kolko tak mame ratat a hlavne, co som pozerala z roznych ponuk, tak moc sa mi nepacia :/
U nas bol prave opak. Muz chcel aby som mala obrucku aj s nejakym kamienkom. Ja som nechcela ze obrucky su prave o tom(aspon pre mna) ze maju byt rovnake. Ze ak ja mam mat kamienok tak aj on-co samozrejme nechcel.
Tak sme si navrhli sami a dali urobit.
My sme mali z glamiry zlaté minuly rok a dokopy ani nie 500 eur ;) a hotové do týždňa
https://www.izlato.sk/zlato/svadobne-obrucky/ko... Mame tieto s manželom , cena 600€
My máme kombi bieleho a žltého zlata, ja som chcela hladkú obrúčku, bez kamienkov, manžel má takú istú! S gravírovanim nás vyšli pred 10 rokmi na 500€
Ja mám takúto, ale chcela som vyslovene nech sa dá nosit na prsteniku spolu so zásnubným, takze preto tento typ obrúčky