Koľko vás stojí upratovanie bytu v Bratislave?

cecil36
15. apr 2012

Potrebujem pani na upratovanie a zaujíma ma čo takáto služba stojí a či ste si vyberali podľa referencií od známych alebo ste našli pani na upratovanie cez net či agentúru. Dík za info 🙂

31majka12
15. apr 2012

Ahoj mozem ti dat kontakt na kamosku.
Chodi upratovat domy .
Moze ti pomoct.

kristinka.s
10. júl 2012

ahojte, skuste tiez poziret na stranke zariadim Najdete tam zoznam ludi aj na upratovanie a hlavne su tam referencie od ludi, ktori ich sluzby uz v minulosti vyuzili. Ak mate dobre skusenosti s niekym, kto si zasluzi vasu pochvalu, mozete ich tiez pridat. pomozete tak tim, ktori hladaju podobne informacie, kontakty. A pomozete tomu, kto je vo svojej praci skutocne dobry.

martinka1975
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andejka21
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sisulqa
12. júl 2013

odporucam tuto spolocnost http://hfcleaning.sk/ cenu si dohodnete podla tvojich poziadaviek, rozlohy bytu atd. Velmi kvalitna praca a dobra cena, boli sme spokojni. 😉

viera584
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lea9141
27. jan 2014

Dobrý deň. Ja chodím upratovať 2 rodinné domy pravidelne, ale súkromne, nie cez agentúru a platia mi 5 € na hodinu..

hruska777
11. feb 2014

baby, keby ste potrebovali umyt okna v ramci uz jarneho upratovania 🙂) , pripadne ak hladate spolahlivu osobku na upratovanie, tak dajte vediet do IP, dakujem

ronicek
23. feb 2014

Ahoj, ak bude mat niekto zaujem ja takuto pracu robim cca 2 roky.mam 2 klientova su velmi spokojni.
Som z Ba.
Piste budem sa tesit na stretnutie pripadne zodpoviem akekolvek otazky.

Petra

mariazuzana
26. apr 2014

Dobrý deň.Ja upratujem niekoľko bytov v BA už vyše 20 rokov.Sú so mnou spokojní niektorým už chodím viac ako 10 rokov..Platia mi 8-10 € na hodinu.

mamavera
26. apr 2014

poznám pani, ale nie z BA, chodí upratovať za 7 eur na hodinu.

prekvapenie
5. máj 2014

Pekný deň, upratujem rodinné domy a byty v okolí Pezinka už dlhšiu dobu súkromne /predtým cez agentúru/. Tiež mám svojich stálych klientov a sú veľmi spokojní. Som taká puntičkárka 🙂 a dochvílna. Za byt beriem 20-25 eur podľa veľkosti a rodinný dom väčšinou 30 eur. Musel by byť naozaj veľký aby to bolo viac. Ak by mal niekto záujem, tak mi tu odpísať 🙂 ešte mám voľný deň 🙂

maminaja7
6. máj 2014

Ja som puntičkárka tiež a s upratovaním mám skúsenosti súkromne. Ak by niekto chcel poupratovať kedykoľvek- som flexibilná dajte mi vedieť- budem sa tešiť. Prípadne môžem aj navariť a iné domáce práce. Na odmene sa dohodneme.

krtkon
9. máj 2014

píšete ako chodíte upratovať a aké ste puntičkársky ale nájde sa tu nejaká šikovná dievčina alebo žena ktorá to robí legálne nie na čierno? potrebujeme upratovať rod dom ! lebo do teraz každú ktorú som kontaktoval to robí na čierno !

niki98
17. jún 2014

Dobrý deň prajem, ponúkam seriózne upratovanie domácnosti. Mám už bohaté skúsenosti s výpomocou domácnosti, venujem sa tomu 2 roky popri štúdiu ny vysokej škole. Ak máte záujem ozvite sa mi cez IP.

erika2014
1. júl 2014

Upratujem rodinne domy, byty, kancelárie (žehlenie, umývanie okien, dezinfikácia...atd.) Bratislava a okolie, Samorin a okolie Cena dohodou. 0948427110

anerhaus
12. aug 2014

Určite si pozrite na google upratovaciu firmu anerhaus, má skvelé referencie, ktoré sa dajú aj overiť telefonicky u rôznych klientov. Určite budete spokojná.

evica.s1
30. okt 2014

ahojte ja ponukam sluzby upratovanie domov bytov za sumu 4,00 -4,5 eur/ hod. pripadne dohoda mozna kto ma zaujem nech sa ozve na čísle 0944611304 Eva

ronicek1
3. nov 2014

Ahojte
Ponúkam upratovacie služby kdekoľvek v Bratislave aj okolím.
Pracujem takto už viac ako 2roky.
Chodím aj k babám z MK ak by ste chceli referencie.
Rada odpoviem na vaše otázky.
Petra

salatoval
27. nov 2014

Dobrý deň, upratujem domacnosti v Devinskej Novej Vsi a okolie. upratujem aj tu mamickam na modrom koniku ak by boli potrebne referencie. t.c. 0944914855

zitkaobe
12. dec 2014
Používateľ zitkaobe je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zitkaobe.

dobrý deň ak by ste mali záujem odporúčam firmy a články kde nájdete vhodných dodávateľov emoticon
http://rodina.zariadim.sk/

tomas8111
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sencha
23. jan 2015

hojte. Hladam pani na pravidelne upratovanie bytu. Ak ma niekto zaujem, ozvite sa mi prosim. Ponukam 4 Eur za hod. Cistiace prostriedky dodam. Dakujem.

recreate
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tesoro
2. feb 2015

Ahojte, my sme mali pani za 12 eur kazdy tyzden, maximalne sa zdrzala 3 hodiny a bola super. Musela sa po rokoch prestahovat..... Teraz mame za 15 eur, zdrha po dvoch hodinach, neupratuje dobre, necha chumace za klavirom, bateria spinava od spodu - sak to nevidno atd..... Kazdy tyzden ju riesim :(
Myslim ze 5 eur za hodinu cisteho udrziavaneho domu je viac ako dost. Cez agenturu dostanu max 3- 3,5 .....
Ak viete niekoho v okrese DS obec Oldza sem s nim do spravy.
Tie sumy co su vyzsie 7 eur!? To nemam pomaly ani ja na managerskej pozicii..... Troska sebareflexie ;)
Dodam ze ide o minimalisticky zariadeny dom cca 85 m

adinka66
17. feb 2015

Ahojte,hladam pani na upratovanie bytu v ba-lamac,ponukam 5eur na hodinu,ak mate zaujem prosim ozvite sa.dakujem

nikol411
27. feb 2015

Ponúkam seriózne a spoľahlivé upratovanie a pomoc v domácnosti. S výpomocou v domácnosti mám už bohaté skúsenosti. Už som upratovala byt pani 1 krát za týždeň, ale kľudne môžem aj viackrát za týždeň. Ďalej som upratovala celý byt jednej mladej rodinke s dvoma deťmi v BA,kde som detičky vedela aj postrážiť,keď si pani potrebovala odbehnúť.Pravidelne sa starám o domácnosť rodinke s malým chlapčekom, žehlím a robím aj veľké upratovania, všetko čo rodina potrebuje aby mala vždy upratanú domácnosť. Som študentka VŠ prírodovedeckej fakulty UK a bývam na internáte.Som spoľahlivá a prispôsobivá. Navyše cez prázdniny som bola v Nemecku, kde som upratovala hotelové izby.

janet24
9. mar 2015

Ponukam upratovanie v BA a blizkom okoli.Chodim upratovat pravidelne kazdy tyzden.Som cistotna a nenatahujem cas.Suma podla dohody.

fazulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miriamikba
10. apr 2015

nam chodi zena upratovat do firmy za 6€/hod