Koľko vám trvala 8 - 10 mesačná regresia?

bashee
23. jan 2022

Ako dlho ste sa pasovali s tymto obdobim regresie pls? Viem ze to suvisi so sep. uzkostou, stvornozkovanim, novymi zrucnostami etc. U nasho to plati do bodky, zacina stvornozkovat. sediet a plazit sa uz davno vie. Zaujima ma kolko dni, tyzdnov, mesiacov to cca trvalo.
Viem, kazde dieta je individualne, aj ze je to normalna a spravna vyvojova crta mi je zname.
pribehy inych mam, akokolvek sa mozu lisit od toho nasho mi pomahaju sa s tym lepsie v sebe vyrovnat a ist dalej v case velkeho vycerpania. Necitim sa v tychto situaciach tak sama, ponechana na pospas myslienkam o nikdy nekonciacom vycerpani. pomoc okolia zial nemam, cize dospat par hodin navyse viem len cez vikendy.
Syn ma za par dni 9mes, je stale kojeny, ked boli velmi dobre noci tak sa cca 2x zobudil na kojenie s tym, ze rano bol uz hore okolo 5. Je to obdobie a odoznie a pride x dalsich. Ale chapete…

nwnw
23. jan 2022

@bashee nezistuj si tieto obdobia, lebo sa zblaznis. U prveho fakt narocneho dietata som mala peklo zo zivota do 14. mesiaca. Tazke to bolo asi do 18m, kym sa nenaucil rozpravat a presuvat na odrazadle. Ja som nechapala ked mi vsetci vraveli ze si mam uzivat babo, lebo potom sa nezastavim. Prvu kavu v klude som si vypila asi az ked mal skoro 2r.
Druhe dieta presny opak!!! Do 1,5 kludne mile usmievave. Dokonca aj kocik znesie a autosedacku a potom ako keby utal! Nervy, rev,boj denne s placom. Mysli si ze je superman a reve,ked to nezvlada (cokolvek).

eeffka
23. jan 2022

Nuz deti mam 2 a netusim na co sa pytas

bashee
autor
23. jan 2022

@nwnw heh zlata. Oki vsak ja viem, neupinam sa na to len som bola asi trochu zvedava. 🙂 drzim palce

eeffka
23. jan 2022

@bashee akoze chces vediet kedy bude lepsie? Ked zacnu chodit do jasli alebo skolky

bashee
autor
23. jan 2022

@eeffka 😅 jejdaa. Fakt? No mna vyruti. 😃👍 ani moja mama nevie o com to stale tocim. Vraj sme od 6 tyzdnov ja aj moj brat spali durch celu noc. 😂 vidim jej v ociach to sumenie ked spustim 🤣

bashee
autor
23. jan 2022

@eeffka jesus maria!! No do prcic. 🙈😅 nj co uz, asi ine nez vydrzat neostava

eeffka
23. jan 2022

@bashee moje deti boli kojene a spali s nami,cize ja hore bez bufet 24/7 ale ja som sa vyspala do 2.5roka. A nejak naozaj nevnimam ziadne obdobie zeby som doma s nimi trpela kedy to uz prejde, ale zasa ja celkovo mam dost veci na haku. Ale ta skolka bola ulava lebo sa socializovalo.

kleopatra114
23. jan 2022

Nebudem ti brat ilúzie , ale ja mám pocit , že tie regresie sú každý mesiac 😂 tak moja aktuálne 21 mesačná znova dvakrat v noci pyta mlieko , čo už pol roka nerobila. A že je v noci hore asi 20 krát , tak to ani nehovorím ….

lyci
23. jan 2022

@bashee nas ma pozajtra dva roky a este nikdy neprespal noc. a teda to bude presne dva roky, co som sa nevyspala. budi sa 1-2x, vynimocne 3x. niekedy zaspi po chvili, niekedy je hore 2 hodiny, niekedy je kludny, niekedy place, ale vynimocne ma uz take, ze velmi place a neda sa ukludnit

luciannka83
23. jan 2022

@bashee plne s tebou sucitim. Moja mala vcera 7 mesiacov a ked spim 4 hodiny v kuse cca od 20tej 24, citim sa qz prespato. Ked je dobra noc, tak je hoore len 6x. Dakedy sa nacuciava kazdych 15 minut😅 alebo spi nacucnuta🙈 treba to asi len prijať. U nas ani denny spanok nieje boh vie co. Tak 30min a hore je.