Ahojte, čisto otázka zo zaujímavosti, koľko u vás stojí prezutie pneumatík na aute ? 🙂
BA 35€
elektróny 20 eur, ale kamarát
Tak neviem kde v Bratislave menia za 35e 🙈 ale mna to v BA stoji 10e (a nie je to kamarat, normalne miestny pneuservis) 👍 ale ono to aj zavisi od toho ci ich pred nasadenim aj vyvazuju a ci menia gumy uz natiahnute na diskoch ci ako sa to vola alebo musia sa menia gumy bez diskov s cim je viac prace...podla mna vsetko do 20e je pohoda 😎
Co? Trencin za 46 😂 tu mame daky drahy kraj zjavne :D
Ba 10
300 KČ
Muz platil 45€ Kia Sportage a ja kia ceed 25 eur.
To záleží aj od veľkosti elektrónov. Za 21 som platila 35eur za 18. 25 eur
Mala som aj defekt, na ktorý prišli pri prezúvaní tak ho aj opravili. Mikona Topoľčany - elektróny 50€,
cca 20 min praca a spokojnosť 😉 🙃🙂
(Predtým u súkromníka 20€ elektróny - ale na diaľnici sa mi uvoľnilo koleso- takze dakujem, už si neprosím 🙂)
BB 25e, pneu na diskoch
Trenčín 17,50
Kráľová pri Senci 16
Otazka, ale ze uplne odveci kde je rozmer pneumatik? Disky? Plechace? Vyvazenie? Komplet prezutie ci len prehodenie kolies?SUV? Ziadne info, tak to moze byt cena od 15 do 60 euro, akoze mozme si tipnut
plechace 16tky 21 eur, plechace 14tky s vyzuvanim starych a oobuvanim novych 39 eur vsetko s vyvazenim, zabalenim starych do sackov BA
Prezutie,vyváženie,uskladnenie kolies, 37. BA kraj
Elektrony 16, komplet nové obutie s vyvazenim za 40 bez blocka.
Na Ukrajine som za opravu defektu s vyvazenim kolesa v nedeľu rano v dedinskom pneuservise platil 50 hrivien. Chalan prisiel do roboty len kvoli mne, este mi aj rezervu zhodil a obul opravene.
Dostal stovku. V tom case cca 3 eura 🙂
Tuším prezuvam najlacnejšie 🙈. Alebo najdrahšie, keď celý rok pýta jest, prať, žehliť a ešte aj sex 😀😀
Môj dal meniť 2 týždne dozadu v Senici, elektróny a teda vypýtali si 40€.
BA 40e bez bloku, ale teda ja mám tank takze asi preto taka cena😂
Muž pýta 25€ tuším (ani neviem poriadne)🙈 za prezutie,za výmenu len kolies keď máš na diskoch menej.stredne Slovensko,nie mesto.
Elektróny 20€, plecháče 17€