Koľko trvá spracovanie objednávky zo Sportsdirect?

josephine77
9. apr 2013

Maminky, prosim o radu.
Prvy krat objednavam z SD a chcem sa opytat. Vcera o 20:00 bola urobena objednavkaa dnes mi este stale pise spracova sa. Je to normalne alebo je tam nejaky problem? Kolko trva stav spracova sa?

kacenka78
9. apr 2013

@josephine77 je to ok, kym to prevezme kurier a zmeni sa stav "spracuvava sa", tak to su 1-3 dni, aspon ja mam taku skusenost....

mami.sk
9. apr 2013

@josephine77 a dostala si potvrdzujúci e-mail zo SD? ak áno tak by to malo byť OK 😉 celá objednávka od zadania po doručenie trvá asi týždeň 😉

josephine77
autor
9. apr 2013

Mail som ziadny este nedostala, preto sa pytam.
Mail pride az po expedovani alebo uz po zadani objednavky?

kacenka78
9. apr 2013

@josephine77 jeden mail pride takmer okamzite po zadani objednavky, potom dalsi mail pride, ked balik prevezme kurier....

josephine77
autor
9. apr 2013

aj mne je cudne, ze neprisiel ziadny mai

číslo objednávky
307**********
stav objednávky (viac+)
Spracováva sa
dátum/čas objednávky
8. apr. 2013 19:00

peniaze z uctu sa presunuli do rezervovane

lucky14
9. apr 2013

@josephine77 nic sa neboj. Ja objednavam zo sportsdirect min 5x za rok a nikdy nie je ziadny problem. Niekedy to mozno trva lebo sa snazia zhromazdit veci z roznych skladov a potom Ti aj peniazky z uctu odidu. Ja mam s nimi len tie najlepsie skusenosti aj ked som reklamovala tovar obratom mi vratili peniaze na ucet. 🙂 Do 7dni mas veci z Tvojej objednavky doma ak budu vsetko mat. 🙂

1ceresnova11
9. apr 2013

mne pride vzdy mail o potvrdeni objednavky takmer okamzite. ale raz sa mi stalo, ze sa mi medzi veci omylom zamotala jedna mikina s oznacenim "pre-order" a vtedy mi kompletne celu objednavku po dvoch tyzdnoch zrusili, lebo pocas cakania na dotycnu mikinu sa popredali ostatne veci. to len tak ako radu 🙂

josephine77
autor
14. apr 2013

Maminky, moja objednávka sa posunula o krok ďalej, ale teraz sa od štvrtku nehýbe
3.Departed Facility in GATWICK - UK GATWICK - UK 07:48 2 Pieces
stalo sa Vám niečo také a čo mám v takom prípade robiť.

josephine77
autor
16. apr 2013

Takže dne smi prišiel balík a sú tam dve veci, ktoré sú poškodené. Chcela by som ich vrátiť, ale keď vidím to poštovné do anglicka, tak to nemá význam. Alebo SD prepláca náklady spojené s doručením poškodeného tovaru naspať do Anglicka?

ocicko9
18. apr 2013

@lucky14 ahoj prosim ta a vies my poradit ked som objednavala tiez 9.4 2013 peniaze su v rezervacii,ale do teraz ziadny mail...a v historii mam akurat jednu objednavku trusenu,krotu som vobec neplatila...co mam robit ked po anglicky sa neviem dohovorit???dakujem moc moc...suma bola 102 eur ☹ ☹ ☹

lucky14
19. apr 2013

@ocicko9 ahoj. Prosim Ta neobjednala si si niektory tovar ktory bol PRE-ORDER? Lebo to oni este nemaju na sklade a preto si peniaze len zarezervovali ale nestiahli. Ked ten tovar bude k dispozicii tak ti asi pride mail a potom stiahnu peniaze. Ak chces posli mi cez IP prihlasovacie meno a heslo a ja im napisem v Tvojom mene co sa deje. Neboj o ziadne peniaze neprides to na 100%. 🙂

lucky14
19. apr 2013

@josephine77 ahoj. Mysim ze ked im napises a posles fotky poskodeneho tovaru oni Ti poslu novy a Ty im ten poskodeny ani nemusis vraciat. Myslim ze to tu niekto pisal ked boli nezrovnalosti tak to tak vyriesili. Skus im napisat mail. 🙂

ocicko9
20. apr 2013

@lucky14 dakujem pekne za ochotu,ale ja som to radsej zrusila cez banku...a skusim objednat znovu a teda dam pozor na to pre-order...diki to by som, ani nevedela 🙂 si zlata ak by zase nieco ozvem sa ak nevadi,diki moc 😉

lalia25
4. jún 2013

Ahoj,prosím o radu,objednávala som prvýkrát a už od 20.4 čakám na balík od SD a dodnes mi neprišiel, dostala som len 25.4 mail,že jedna položka nieje na sklade, ale peniaze si stiahli, nemôžem sa dopatátrať, kde sa môj balík nachádza, vie mi niekto poradiť,len v historii bolo napísané,že caká na expedíciu,
dakujem pekne

lalia25
5. jún 2013

@lucky14 Ahoj,prosím o radu,objednávala som prvýkrát a už od 20.4 čakám na balík od SD a dodnes mi neprišiel, dostala som len 25.4 mail,že jedna položka nieje na sklade, ale peniaze si stiahli, nemôžem sa dopatátrať, kde sa môj balík nachádza, vie mi niekto poradiť,len v historii bolo napísané,že caká na expedíciu,
dakujem pekne

lucky14
5. jún 2013

@lalia25 ahoj. Tak zacnem od konca. Ak je napisane v historii ze sa caka na expediciu tak ho este neposlali. Bud si si objednala nieco co bolo PRE-ORDER (a caka sa na tento produkt) alebo uz to vypredali ale maju dostat dalsi tovar a potom Ti to poslu. Prosim Ta oni si tie peniaze aj stiahli alebo len rezervovali? Ako Ti to vypisuje na ucte? Mas to tam zauctovane alebo Ti to len chyba v zostatku? Ak Ti neprekaza ze tento jeden produkt nebudes mat napis im ze ho rusis a ziadas o zaslanie objednavky v co najkratsom case. Alebo im napis kedy asi mozes ocakavat dodanie kompletnej objednavky kedze uz je dlho od jej potvrdenia. Dufam ze som trosku pomohla ak este nieco budes chciet vediet napis kludne. pa

lalia25
6. jún 2013

@lucky14 ahoj, dakujem pekne, nakontaktovala na mail a prosila som ich aby mi vypredane polozky zrusili z objednavky a zvysok poslali,teraz mam v sledovani objednavky, ze sa spracovava......tak uvidim, mne pride sms a pohybe na ucte a vtedy si stiahli celu sumu za ktoru som objdenavala a 2 polozky niesu na sklade,tak by som este prosila o radu ako si vyziadam peniaze spat,dakujem

lalia25
6. jún 2013

@kacenka78 Ahoj a kurier chodi aj cez vikend?

kacenka78
6. jún 2013

@lalia25 nie, len cez pracovne dni...

lalia25
7. jún 2013

@kacenka78 dakujem pekne a este,kontaktuje vopred?

lucky14
7. jún 2013

@lalia25 ahoj. Zvacsa ked Ti pride faktura tak oni Ti hned aj vratia rozdielnu sumu na ucet bez toho aby si ich o to poziadala. Ale ak sa tak nestane ked Ti pride objednavka potom im mozes napisat. Isto Ti to obratom preposlu. 🙂 Pekny den. 🙂

kacenka78
7. jún 2013

@lalia25 mne zavola, ze uz som na vasej ulici,ste doma? 🙂

lenka19111994
22. aug 2014

Ja som dnes objednavala, zadala som objednávku a v tom momente mi z účtu stiahli peniaze. Lenže mi žiaden mail neprišiel, a vždy ked som niečo objednala, tak mi vyprazdnilo košík. Na internetbankingu túto transakciu nemám vobec zaevidovanu ale tie peniaze mi stiahlo, a na účte v sportsdirecte nemám túto objednávku vôbec zaevidovanu. Nechápem kde nastala chýba, objednávam často a toto sa mi stalo prvý krát, som si 100percentné istá, že žiaden preorder som tam určite nedala. Ďakujem

zuzanaf
27. sep 2014

Ahojte, mám otázku na tých, čo už objednávali cez sportsdirect: tovar mám za 113 libier a pri platbe si mám vybrať z 2 možností:

STANDART EURO SERVICE-04
Using the Standard Euro Service, Your order should be with you in 4-5 Working days. 0,83 libier

alebo

COLLECT FROM THE SHIREBROOK FACTORY OUTLET
Please remember to print your order confirmation and bring this with you along with identification. Goods will only be held for 30 days. 4,99 libier

Čo mám dať? Ďakujem, Zuzana

janulka610
4. feb 2015

@1ceresnova11
Dobrý den, chcela by som sa opýtat... tiež som zadala objednávku na directsport a čo mi poslali mail o objednávke tak tam mám tiež niečo, pre-order.... neviem o aký tovar ide z tej objednávky a píšu tam ešte že ,, čaká sa na objednávku vopred,, nechápem o čo ide.... to mi ako kedy pošlu? je tam nejaký dátum že 24. marca, ale ja to potrebujem skor. Viete mi poradit čo mám robit. Tu položku čo asi nemaju na sklade teda nemusia poslat. Len ako docielim to aby ostatné čo najskor poslali? 130 eur mi z učtu stiahlo asi do rezervácie. Pekne dakujem za odpoved Jana

alenka008
27. feb 2015

Kocky, ak objednavate zo Sportsdirect, odporucam sa registrovat a objednavat ich cez tuto stranku: https://www.refundo.sk/?ref=23818 z kazdeho nakupu Vam vratia 3% spat

cynthie
6. apr 2015
Používateľ cynthie je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cynthie.

Prosim vas kolko je postovne z SD? Dakujem

anika44
28. apr 2015

Ahojte prosí vás,prečo keď som urobila objednávku už ju mám aj doma prečo na faktúre pri niektorých položkách nie je DPH 20 percent? Dúfam,že to nemusím ja zaplatiť tú DPH.

vivi
5. jún 2015

Baby neviete či sa dá na predajni rezervovať tovar?

zuzta1
4. feb 2016

prosím vás, kolko sa platí za balík zo SD ? A sú tam ešte aj nejaké iné poplatky ? Vdaka za odpoveď.