Koľko trvá pokým prídu peniaze cez poštovú poukážku?

hana25
30. máj 2012

Viete mi poradit kolko trva pokial pridu domou na adresu peniaze cez postovu poukazku?Lebo ja som tak poslala peniaze uz 21.5.2012 a este ze neprisli tej dotycnej pani ktorej som to posielala..Dakuejm

diabolico
30. máj 2012

@hana25 Ahoj aj ja posielam peniaze poštovou poukážkou ich vždy dostali. Čiže ak boli poslané 21.5 tak 23.5 už mali byt u adresáta.

hana25
autor
30. máj 2012

@diabolico ahoj moze sa stat ze ich prevezme niekto iny komu boliu poslane?Ja som tam este zaskrtla ze do vlastnych ruk.Dnes mi bolo na poste povedana ze boli dna 23.5 vyplatene a dotycna tvrdi ze jej neprisli.

liz_lemon
30. máj 2012

@hana25 ked ti posta povedala, ze ich vyplatila, tak maju urcite aj zaznam, ze komu, ved prijimatel sa musi preukazat OP
myslim, ze adresatka klame, ze ich nema

diabolico
30. máj 2012

@hana25 No tak podla toho čo píšeš dotyčná asi klame. Ak aj pošta tvrdi že boli vyplatene. Prípadne ak by sa dalo na pošte zistiť kto podpisoval doklad o prijatí platby potom by si už na 100% vedela či ich prevzala dotyčná alebo niekto iný. Viem že existuje taká kartička ( kartička splnomocniťela) tú vydávaju na pošte mám to aj ja na priaťelove meno, len neviem či by mi vyplatili aj peniaze. Skús jej ešte napísať že si sa bola informovať na pošte a že platba bola prevzatá.

hana25
autor
30. máj 2012

Dakujem za rady a nakoniec sa mi predchvilou ospravedlnila ze ich prevzala uz dna 23.5.Lebo som jej napisala ze ci mam poziadat postu o reklamaciu a ze tak zistim kto ich prevzal.

vevuska1990
17. sep 2012

@hana25 tak ta asi klame

lianka2
10. dec 2012

@diabolico
@vevuska1990
@hana25
@liz_lemon ahojte zienky, viete mi poradiť? Jedna pani si chce kúpiť odo mna jednu vec z bazariku a že mi ju zaplatí postovou poukazkou na môj účet. Moc sa v tom nevyznam , dá sa to zaplatiť rovno na účet a ak áno, viete mi povedať, či si banka strhne poplatok ako pri iných vkladoch v banke? (Slovenska sporiteľňa). Ďakujem

timinka3
28. apr 2013

@lianka2 skusim sa spytat aj tu, ak mi maju poslat peniaze postovou poukazkou na ucet, su nejake poplatky ktore mi zo sumy odrataju ? resp. kolko mam priratat k sume, aby som nakoniec nebola v " strate " ?
dakujem

lianka2
29. apr 2013

@timinka3 nie, ja som nemala žiadne poplatky v banke, ked mi platili poukazkou.

timinka3
29. apr 2013

@lianka2 dakujem, snad mi nenauctuju nic navyse ja mam tatrabanku

lianka2
30. apr 2013

@timinka3 hádam nie. Ja som najskôr tej pani napísala že nech priráta poplatok banke, ze asi to bez poplatku nebude, ale ona mi povedala, že cez bazar kupuje už dlho a vždy platí poukazkou a že nikdy neplatili žiaden poplatok. Aj tak bolo. Tiež som si myslela, že niečo strhnu a na stránke banky som to nikde nenašla. Tak hádam aj vo vašej banke to bude bez poplatku.

cicuskaa
2. apr 2014

mne poslali peniaze 31.3.2014 okolo 11hod. uz je 2.4.2014 a este ich nemam.su to pre mna dolezite peniaze.