baby čo objednávate z bonprixu, koľko trvalo kým vám tovar dorazil ? píšu dobu doručenia 10 prac. dní, . ďakujem
no ja som objednala tento pondelok len sa bojím že mi to nestihne prísť do 17.7. a to odchádzam na dovolenku, tak neviem čo mám spraviť
Aj ja objednávam, doručnie relatívne skoro. len ja objednávam stále o číslo menšie ako nosím.
@zuzanaf31 do 17.7 ti to príde urcite. Niekedy chodí aj do 5 dní,asi závisí podľa aktuálnej situácie, ale toto isto stihnes.
@ gir ďakujem ja som si objednala šlapky a tiež tak písali , že by potrebovali menšie ale tak podla číslovania, no neviem. nemáte skúsenosť aj s obuvou ? 🙂
objednávam len dievčenské veci...príde vždy skoro...
ja myslim ze pride.. aj ked niekedy sa mi stalo ze ee a potom to vratili. ale to som zistila ze bola chyba kuriera ktory mal asi na salame
Ak nakupujete aspoň 2-3x ročne z bonprixu tak môžem odporučiť stať sa členom bonprix klubu. Veľkou výhodou je že máte permanentný klubovú zľavu -10% je možné túto zľavu spájať s inými zľavami a kupónmi. Teraz je iba kupón na dopravu zdarma https://zlavovekody.sk/web/bonprix/
Ale keď sú väčšie akcie tak nájdeš kupón aj so zľavou -20%. Taže dokopy to môže byť 30% zľava čo pri 200eurovom nákupe nieje vôbec málo.
Ahoj. Objednavala som miminku body,detske veci maju pekne...a na vianoce mojmu pyzamo a bola som spokojna. Prislo to relativne skoro, ale inak nic...co sa tyka oblecenia, radsej vyskusam v obchode ;) Takze je to na tebe ;)