Koľko podľa vás môže vyjst umytie okien v dome+ vonkajšie žalúzie v Malackach.
7 okien, 3 malé záchodové, 1terasove a 1 vchodové dvere?
Plus tie žalúzie. Aspoň odhadovo, nemám absolútne šajnu.
Ďakujem Vám.
môže byt kľudne pani/slečna na upratovanie alebo ak firma. Nemám prehľad a na nete všetko po osobnej konzultácii, chcem mat zhruba predstavu
Kukni si nejakú skupinu tvojho mesta na fb a tam hod inzerát napr že ponuka 20€ za to alebo že po dohode . Isto sa nejaká študentka nájde . 🙂
@simona1998 panecku, chudak doevca za dvacku tolko roboty… studentke by som za tolko okien dala minimalne 50-70… ced len tepovanie auta je min cena 50€
Ja ako studentka som si brala 100eur ..firma pani vraj vysla 200e 🙂
Za 20€ žiadna študentka neumyje toľko okien sak to by bolo zderstvo 🤦♀️🤦♀️ Cca 50-70€ nejaká pani firma určite viac
@dori2 to je pekné , lenže ja som napísala úplne prvú cenu ktorá ma napadla ako príklad 😀
Ked to chces mat poriadne, podla mna minimalne 70-100e. My sme platili firme za 4izbovy dom cca 150e len za okna.
@simona1998 ja ta chápem, ako si to mylslela. Aj som to tak plánovala hľadať, no pred tým som chcela mať zhruba predstavu, čo to v dnešnej dobe stoji 🙏 ďakujem
@lucinka5051 ďakujem za odpoveď
@ropucha6 približne aj takú sumu som očakávala 150-200€ ale nebola som si istá. Ďakujem.
Ano nieco medzi 150-200e, nemam uz ten presny rozpis, lebo sme davali cely dom upratat pred stahovanim.
My mame 8 klasických okien, 2 francúzske, balkónové dvere troje. Mali sme u nás 2 ženy a každej sme dali 70€ plus pitný režim a jedlo. Mame vonkajšie rolety (na 4 oknach) a na všetkých vnútorné žalúzie.
Pres asi 2r sme sú dali robiť cenovú ponuku v jednej NR firme a cena bola 200€.
záleží, či si zavoláš študentku alebo firmu..