Koľko stojí súkromná hodina angličtiny?

janak1979
13. sep 2011

Chcem sa len spýtať pre porovnanie - kto má skúsenosť s výučbou angličtiny v súkromí - nie kurz - koľko stojí jedna 45min. hodina. Chcela by som si nájsť učiteľku angličtiny pre seba, lebo tam kam som chodila minulý rok mi to teraz časovo nevyhovuje- som zvedavá, aby som sa vedela troška zorientovať čo je ešte v norme.

lubiku
13. sep 2011

Dcera chodí sukromne na anglictinu, ucitelka chodi ku nam domov a za 60 minut berie 10euro 😒
Ma to dva krat tyzdenne.

readandlearn
27. feb 2012

Dobry vecer, my ucime deti anglictinu (8rocne dievcatko a 4rocny chlapec) metodou Jolly Phonics, foneticka anglictina na zaklade zvukov, 45min hodina stoji cca 5eur, cena je uz vratane materialov na kurz - je to v Bratislave a Pezinku. Aj Helen Doron je super, maju vela skusenosti, mate pravdu cena je dost vysoka, zalezi aj od octu ludi v skupine.

tictactoe
30. máj 2016

Máte skúsenosti s domácim doucovanim angličtiny? Koľko stojí 45min hodina ak chodí učiteľ k vám domov?

maminecka2
29. máj 2018

Ahojte, neviete o niekom kto by ma ucil po anglicky? Sukromne hodiny, do jazykovky sa nedostanem pri troch detoch... Bratislava- Dubravka. Dakujem.