Mamicky, rada by som sa spytala na vase skusenosti s plastickou upravou prs po ukonceni dojcenia. Nikdy som nebola prilis obdarena, ale teraz, po tom, co som dokojila su moje prsia na zaplakanie a seriozne zvazujem plasticku operaciu.
Zaujimalo by ma, kto je dobry chirurg v Bratislave, kolko vas to asi stalo, ake ste mali bolesti a ci ste s novymi prsiami spokojne. Dakujem za vsetky prispevky a prosim mamicky, ktore su zasadne proti plastikam, aby sa zdrzali stiplavych komentarov. dakujem
@stacinka ahoj, moja švagriná to absolvovala pred pol rokom (ja sa chystám tiež niekedy). Meno chirurga si už nepamätám, ale bolo to v Bratislave. Stálo ju to 2800,- eur , v cene je kompletná starostlivosť a dokonca jej odstránili 2 znamienka počas narkózy (grátis). Cena sa odvíja od veľkosti silikónov.
@emanka - dakujem aj ja 😉. mna by skor ale zaujimala iba uprava prs bez vlozenia implantatov, ak s tym ma niekto skusenosti, nech sa pls ozve. urcite nas je viac co nad tym uvazujeme. pocula som, ze uprava prs bez vkladania implantatov nie je tak financne narocna.... a este cas hojenia ran, miera bolesti a taaaaaak 😉
tak toto by zaujimalo aj mna. dufam,ze sa ozve nejaka odvazna mamina co to uz absolvovala