Ahojte vsetci chcela by som sa opýtať kolko asi stoji listok do cz do kolina z ke? Minuly rok sme tam boli no to sme boli vsetci nie len ja. Takze to bol akoby rodinny a co pozeram tak vsade je to inak. A este sa chcem opytat ze ci sa da cez net kupit ten co plati do aj z cz. Dakujem.
Kazda prepravna spolocnost ma svoje tarify
@zita19 ... ja som sa tam pozerala a je tam len "jednosmerný" a "spiatočný" ... aký je medzi nimi rozdiel? a chce to odo mňa nejaké číslo BČK ... lenže ja už vtedy študentom nebudem takže nebudem mať BČK. ja chcem normálne lístok ktorý by mi platil mesiac a šla by som s ním tam a späť
Jednosmerny je bud KE - Kolin alebo Kolin - KE. Spiatocny je aj tam aj nazad v jednom listku.
CityStar sa da kupit len na stanici. Kupit sa da na kazdej rychlikovej stanici, kde maju vydaj medzinarodnych listkov. Da sa kupit myslim najskor 30 dni pred cestou. CityStar je spiatocny 30 dni otvoreny.
Cez net sa kupuje ten SporoDay a SporoNight.
Tie dva Sporo... nemam odskusane, ale pokial viem tak sa da kupit na konkretny vlak obmedzeny pocet listkov, plati sa cez PayPal, cize musis tam mat vytvoreny ucet. Listok si kupujes u Ceskych drah, vytlacis si ho na tlaciaeni a musis ho mat potvrdeny od slovenskeho sprievodcu ne ceste tam aby Ti platil aj na cestu naspat... Ale nie som si ista ako to funguje, este som ho nepouzila.
Ja vzdy cestujem Slovakiou lozkom v noci. Tam das sprievodcovi listok pri nastupe a pre vystupe ho vrati. Cez den chodia sprievodcovia po vlaku a opeciatkuju ti ho.
Ja pôjdem asi kosicanom ... a asi s bratrancom. Uvidím ako to bude. Len na mesiac tam chcem ist kedze mi treba podat prihlasku na vysku 🙂 a ked pojdem s bratrancom tak to bude mozno aj lacnejsie len neviem ci sa to da tak ze na jeden listok dve osoby s tym za jedna sa vrati s tym listkom a druha ostane v cz
Nie neda sa. Vytlacia jeden papier pre vsetky osoby.
Ked sa nebudete vracat spolu, tak potom 2 listky.
Pre jednu osobu Kosice - Praha je 60,70
Pre dve 111,50
Ty chces ist do Kolina, takze by to mohlo byt o par eur menej, ale nie vela. Do Kolina z Prahy je kusok.
Velmi vyhodne vyjde spiatocny CityStar skupinovy. Cim viac ludi, tym lacnejsie na osobu. CityStar je platny mesiac. Ja kupujem CityStar.
Tie cez net SporoNight a SporoDay su viazane na konkretny vlak a su tam este aj dalsie podmieky, ktore treba splnit.
Iformacie najdes aj tu:
http://www.slovakrail.sk/sk/preprava-osob/zahra...
Najlepsie sa spytat vpokladni na stanici