Čavte baby chcem sa spýtať čaká ma 2cisarsky keďže som musela zo zdravotných dôvodov mať aj ten prvý tak musím aj tento druhý no chcem sa spýtať ktorá z vás si dala spraviť sterilizáciu a koľko zato platila ..Ja idem rodiť do Piešťan a tam to stojí 250€ neviete náhodou kde to stojí menej?
Pri tretej sekcii v Kosiciach 100 eur.
Mňa čaká 3 sekcia a sterilizacia bude grátis.
@999cicka999 to máš super 😉
@liana56 mne urobili sterilizaciu pri 2.sekcii a nic som neplatila...PB pred 8r
@jarmila2010 no počula som už aj také že už aj pri 2 sekcii neplatis nič no neviem tam v Piešťanoch sa platí 250€
@liana56 neviem,ci to zalezi od nemocnice..alebo aj od nejakych inych zdravotnych indikacii...ja som rodila aj dost neskoro v 36.(maly sa neotocil..bol koncom panvovym,zahranicie) a 39r(u nas v tom case automaticky robili po prvej sekci aj druhu...nemali vraj vybavenie na pripadne komplikacie,kt hrozili pri prirodzenom porode)...a mala som pocas tehotenstiev vysoky tlak,ale citila som to,ako problem,az posledny mesiac v oboch pripadoch...inak,tehotenstva bezproblemove...
druha sekcia ale tretie dieta, cize neplatila som nic. zilina. 250€ by som zaplatila s prehladom. ak si raz rozhodnuta a mienis rodit v tn naco spekulovat nad inymi nemocnicami
Pri tretej sekcii, neplatila som nič, Prešov