Koľko ste mali vzťahov,frajerov,partnerov kým ste sa vydali atď
Žiadneho 🤭
Jediný dlhodobý priateľ bol môj už manžel, spoznali sme sa keď som mala 20 a on 21. Všetci ostatní boli jedno-dve rande, max. dva týždne "chodenia" a väčšinou mi na nich vždy začalo niečo vadiť takže som to nechala tak, nerada strácam čas 😁 on jediný prešiel sitom a som za to rada, vybrala som si dobre.
ja keď mnou plieskala puberta, tak som mala dvoch "frajerov" , ale to bolo len také že "fíha, si chalan, budem s tebou chodiť". Mala som tak 13 trinásť rokov.
Potom dlho nič a keď som už bola zrelá na ozajstneho frajera, tak som sa spoznala s mojim "o dva týždne manželom" 🙂 Ja som jeho prvá 🙂
To akože autorka očakáva informáciu, s koľkými mužmi sme spali, kým sme sa vydali? Toto je predsa každého osobná vec, nemusí o tom vedieť celý svet.
Počítajú sa aj platonické lásky? 😅
Mala som za zivot dva vztahy, z toho jeden trval 11 rokov. Vydata nie som.
A ty koľko?
Ani jedného. Iba manžela.
Jeden
Zatiaľ sú tu také ako ja. Do 18 bolo blaznenie s babami,potom vysoká, už boli aj chalani,ale to vydržalo tak do ďalšej akcie, a v 23 môj manžel, láska ako hrom a sme spolu šťastní už 13 rokov
Jeden 4rocny vztah a potom az manzel.
@viera77 nemusíš písať
2rocny vztah, 7rocny vztah, 1rocny vztah a potom manzel - aktualne sme spolu 6 rokov a snad este dlho budeme. Som narocna na chlapov 🙂
dvoch
Radšej to tu nebudem písať bo budem za ....🤣
fuha, to kde sa berie hned prvy chlap? to mi pride bud ako z romantickeho filmu alebo ze nebolo na vyber. ja takeho nikoho nepoznam
Skutocny vztah len 1 a pokusov omylov bolo 6..je to vela? Na manzela stale cakam😀
@ella_price napíše ako anonym a ani nenapíše, koľko mala ona🙉
Ja som mala dva vazne vztahy, z druheho priatela sa stal manzel a zanedlho sme sa rozviedli. Odvtedy som uz nejaky ten rok sama a vyhovuje mi to. Kazdy je iny, spravne cislo neexistuje 🙂
Nuz prvý v 17=4roky, potom som odišla na výšku kde som spoznala bývalého s tým som bola 8 😂 teraz? Po tridsiatke zas sama v cudzine už nehľadám 😂 a pomedzi to boli nejaké flirty romaniky nezáväzne veci - mladosť pochabosť ale neľutujem nič všetko ma niečomu naučilo čo od života chcem a hlavne čo nechcem! 🙂 teraz som spokojná a uvidím čo mi život prinesie
@kiwi3 ja mám veľmi dobrú kamošku ktorá je s manželom od základnej! Už to bude snáď aj 15 rokov áno aj take existuje žiaľ Noe každej sa to pošťastí 😂
@oli18 Týchto anonymov ani netreba brať vážne 😃😃
@viestta dobrý dotaz 😂
@viestta každý to inak volá....nemyslím jednorazovky